lördag 26 juni 2010


Ja då har en helt underbar midsommarhelg dragit förbi. Kändes lite konstigt till en början eftersom vi inte skulle fira i Öregrund. Men det blev en jättelyckad dag i vårt hus. Maken lövade och gjorde så fint utanför och jag lagade massor med mat. Solen sken hela dagen på oss ! I dag har vi varit till Vattholma och tittade på först småänglarna som var jätteduktiga. De mimade till sina idoler. Efter det blev det dragkamp mellan de närmaste liggande byarna. Helt klart var vårt lag bäst ! De vann allt och vilken show dom bjöd på, TACK SKA NI HA KILEN ! Nu är vi trötta och hesa efter ha hejat fram laget. I morron blir det lite trädgårdspyssel igen.

lördag 19 juni 2010

Då var det äntligen dax !




Ja äntligen ska Viktoria få sin Daniel, jag är som klistrad vid tv:n trots vackert väder. Minns själv min bröllopsdag hur nervös jag var. Trodde jag skulle svimma på vägen till kyrkan och då hade vi "bara" ca 110 bröllopsgäster där. Tänk Viktoria och Daniel hur nervösa dom ska vara. Här tänker vi fira med folkets tårta och god mat. Hoppas svenka folket firar på ett eller annat vis.

fredag 18 juni 2010

Överraskning !




Ja nog har det varit överraskningarnas tid här. I onsdagskväll fick jag ett njurstensanfall som hette duga, säger bara jag föder hellre barn än genomlider det igen. Var till doktorn i går och det visade sig att jag även hade njurbäckeninfektion och dåligt med vätska i kroppen. Så det blev smärtstillande och pencillin. Så i dag jobbade jag bara halv dag ;-) Men jag är inte den som bara ger upp, men i helgen ska jag ta det lugnt. När jag kom hem i dag fick jag en ny överrasknig ,i köket stod en ny kyl och en ny frys. Dom kom svärfar med ,de tyckte att vi behövde nytt. Jag kan nog inte riktigt i ord förklara hur glad jag blev. Snygga var dom också vita med långa stålhandtag. Så i morron ska dom köras igång och ställas på plats. Maken drog i väg på firmafest nyss, lovade att han skulle åka hem med 23:10 bussen. Ha,ha ser jag lättlurad ut ? - Nej snarare luttrad ! På återseende !

tisdag 15 juni 2010

Fortfarande jättenöjd !


Men visst är jag väldigt nöjd. Känner mig som en prinsessa när jag kryper ner i sängen. Svärfar tycker nog jag är lite tokig som släpat in det gamla fönstret till sovrummet men det bjuder jag på. Men nu vill man ju liksom fortsätta vidare i huset och renovera. Fast maken tycker att vi kan vänta till efter midsommar och det låter klokt. Annars rullar allt på som vanligt här, är mycket jobb lite långa dagar med bussresorna. Så jag hinner inte riktigt med att kommentera på alla bloggar men jag kikar in så ofta jag kan . I morron ska jag förbereda scheman och planera in raster som ska läggas in i ett nytt lönesystem. Så det gäller att tänka till och få det att bli bra. Men det är ganska så spännande när det kommer nya utmaningar som man kan lära sig mycket av. Jag är nog lite tokig ,men jag älskar verkligen mitt jobb. Hitills det roligaste jag jobbat med, men vem vet det kanske dyker upp nya utmaningar runt hörnet i framtiden . Nej , det är nog inte troligt hi,hi jag har fastnat i skoträsket. I dag har jag köpt mig ett par fina svarta Moheda i lack och rosa rosor som mönster, sååå fina ! Nej nu måste jag gå och sova ,tjingeling !

lördag 12 juni 2010

Färdigt !!!!! Jippi !







Så då var det klart ! Här är slutresultatet, jag är väldigt nöjd !

Så var det nästan färdigt !

Före
Efter



















Ja nu börjar det bli så gott som färdigt, det som är kvar är sängkappan, tavellist och hylla vid skrivbordet. Jag är så himlans nöjd !

tisdag 8 juni 2010

Nu är det så nära att bli klart !


Ja nu är det mesta klart i sovrummet med grovgörat. I morron ska jag och maken till IKEA och inhanndla ny säng och lite annat. Skrivbordet och sänghyllan är vitmålat, så snyggt det blev. På tordag eller fredag kommer ni få se före och efter bilder. Svärfar har fixat ett gammalt fönster med små rutor i till mig som ska stå på sänghyllan. Sen har jag tidigare inhandlat fina detaljer på Myrra i Uppsala. Några tavelramar har blivit vitmålade, ska hitta en fin taklampa också.

söndag 6 juni 2010

LÖRDAG 6 JUNI 1998 !


Ja den dagen blev jag fru Jansson, 12 år i dag. Tänk va tiden går, massor har hänt i vårat äktenskap både motgångar och medgångar. Känsla är att vår kärlek är mycket starkare i dag än när vi gifte oss. Tyvärr blir det inget speciellt firande i dag då vi ska hinna med att tapetsera klart sovrummet och sen hinna med sonens fotbollsmatch. Men vi är väldigt lyckliga ändå, vi har ju vårt nyinköpta hus och våra härliga barn !
Hej !
Kul att du kikat in hos mig! Här kommer det hända mycket de närmaste månaderna och jag hoppas kunna bjuda på både skratt och trevliga bilder.



Gamla vykort

Gamla vykort