söndag 26 september 2010

Mina små inköp











Jag utlovade ju bilder på det jag shoppat, men jag är ingen superfotograf . I går var jag en sväng på stan efter jobbet blev en ny mobil till min utflugna dotter . Hon blev grymt glad över den, så det kändes somett bra köp. Sen var jag naturligtvis bara "tvungen" att gå till min favorit butik Myrra. Så klart fanns det ju saker där jag bara MÅSTE ha. Nej nu ska jag försöka få min yngsta son att sluta rita och äta frukost i stället, inte det lättaste. Sen blir det fotboll för honom på hemmaplan. Dom är så himla duktiga ligger 2:a i P-98 serien, han är själv bara en -99:a . Ha nu en skön söndag !

lördag 25 september 2010

Jobbdag !

Ja det hör inte längre till vanligheterna att jag jobbar på helgerna. Men i dag ska jag hoppa in som lunchavbytare. Känns helt okej, kommer vara mycket rörelse i butiken i dag då många fått lön och många börjar klura på vinterskor. Butiken är fylld till bristningsgränsen med skor från bla. Park West, Tamaris,Vagabond. Sixty seven, Blink, Wildflower, Björn Borg, Clarks,och många fler. Sen har vi eccobutiken som har ett riktigt trevligt sortiment, köpte mig en väska ur deras sortiment...så snygg. På tal om att köpa, igår blev det en ny höstjacka till mig. Har gått och klurat på en sån modell sen i våras. Kort skinnjacka i "mc" modell, men har inte riktigt hittat den jag vill ha. Men så igår hittade jag en i fusk skinn på kappahl den verkligen skrek -KÖP MIG ! Sönerna tyckte den var cool, maken gav den klart godkänt men var tvungen att låga till en kommentar om början till ålderskris. Men då var jag snabb och kontrade med att -älskling du har bara 6 år kvar till 50, själv har jag inte ens fyllt 40 ! Det hela resulterade i att han tänker jaga i kväll, ha,ha stackarn han har det inte lätt =0) Ha nu alla en härlig lördag för det tänker jag ha, kram på er !

torsdag 23 september 2010

Vad händer i dag då ?


Inte mycket ! Ska pyssla lite men är inte riktigt inspirerad. Har fixat med en blogg till där ni kommer att kunna följa vårt busfrö till hund som snart kommer hem, bara 9 dagar kvar. På eftermiddan ska jag åka och hälsa på hos min dotter och fika, mums fika är aldrig fel. Sen ska vi till Brukshundcenter och handla mera hundprylar till Cito. Så hoppas jag på en sväng till Plantagen också. Annars tänker jag bara ha en skön vilodag, njuter av tystnaden här hemma. Så ska jag tjuvkika lite på julsaker så jag vet vad som behöver tillföras till den här julen. Kram på er alla !

tisdag 21 september 2010

Ryck mig i fjädern !







Ja han säger så papegojan i aladin, när han börjar bli upprörd ! Så känner jag mig just nu, här tjatas det jakt från morron till kväll. Helgen bestod av...JAKT ! Det sista maken gjorde i går kväll var att läsa senaste nr av jakt tidningen....blä! Det är väldigt intensivt just nu, är bara 2 vecor kvar till älgjakten .Det ska förberadas mm. Själv går jag bara och längtar efter Cito som kommer hem till oss nästa vecka. Han kommer vända upp och ner på hela vår tillvaro. Tror det börjar bli läge att rädda en del av mina kära inredningsprylar nu. Har ju lite ,om man säger så *fniss*. Passar på att visa er bilder ur en fin bok maken fick av mig för ett tag sen. Ha en skön tisdag!

lördag 18 september 2010

Utlovade skobilder











Lovade ju att visa lite bilder på skor vi har i butiken , så jag valde ut några modeller från Park West. Här är det fullt upp som vanligt , maken och L har åkt på fotbollsmatch till Väddö. Sen på eftermiddan ska maken åka och jaga vildsvin. Sen i morron ska förhoppningsvis lister komma på plats i hallen ,kommer fika besök och så ska vi rösta. Önskar er alla en riktigt skön lördag !

torsdag 16 september 2010

Regn,regn åter regn !


Nog börjar det kännas som höst allt, regnet bara öser ner. Har snart inga gummistövlar att sälja, men kommer snart ny leverans från tretorn och viking ,tur det. Vill ju helst sälja stövlar etc, men blir det bara lite frost så blir det full fart där också. Tänkte fota lite skor i dag och lägga ut här på bloggen i morron. Har fått så mycke snyggt ! Nu är det helt klart...den 2 oktober åker maken och min pappa till Härnösand och hämtar hem vår lilla Cito ! Så nu är det 16 dagar kvar ,jippi ! Nej nu måste jag få min son till frukostbordet, ha en skön dag !

tisdag 14 september 2010

Shoppat igen !




Ja nu har hon förlustat sig igen, tänk att grejerna typ bara hoppar på mig i butikerna och skriker -köp mig! Råkade ut för det i helgen på Jysk och i går i den underbara butiken Myrra. Som det inte var nog med det så var jag på Tupperware party på kvällen också och gjorde av med en slant. I dag är jag hemma och har VAB båda monstrena har varit sjuka och är på bättring. Hatar verkligen hösten och dess baciller. Den yngsta spelade fotboll både lör och sön och blev kall men han är nöjd ändå ,för dom vann båda matcherna. Stora sonen åt dålig lax tror vi och blev lite krasslig. Nu har jag målat en enkel spegelram för den jag satte upp i hallen blev fel,fel,fel..blä. Så nu blir det en enkel rektangulär med sliten look. Vet ni vad....nu är det bara 19 dagar kvar till yrvädret kommer hem. Gud va jag längtar efter den lilla valpen ! Ha en skön tisdag !

lördag 11 september 2010

Trevlig Helg !


Ja jag kikar bara in för att önska er en riktigt trevlig och skön helg. Vår helg består av jakt, fotboll och få hallen färdig piffad.

torsdag 9 september 2010

Cito !




Har i dag fått nya bilder från uppfödaren på lilla Cito. Han är så underbart söt. Ska även vara den som är busfröet i kullen och får i gång de andra. Han har även hunnit med att fälla sin första älg i form av ett gosedjur. Kommer bli en fantastisk jakthund !

onsdag 8 september 2010

Hinner inte.....!


Nej nu har det varit lite rörigt så bloggen har fått vila några dagar. Det väller in nyheter på jobbet och så fick jag ett ryck att göra om helt. Så jag har varit som en zombie på kvällarna. Maken målar lister plus att han hjäpt till i idrottsföreningen med att bygga ett garage. Så vi har inte umgåtts så mycket. Men i morron ska jag vara ledig hela dagen. Tänkte vara med yngsta sonen i skolan hela dagen. Sen på eftermiddan ska jag piffa och fota lite mer i hallen. Har målat bokstäver och ett symaskinsbord som ska på plats. Tack för alla fina kommentarer både om min frisyr och min "nya" hall.

måndag 6 september 2010

Smygtitt på hallen !











Ja nu är all tapet på plats, äntligen ! Nu målar maken lister och dörrkarmar på löpande band. Här är några bilder då jag inte kan hålla mig. Ha en skön måndag !

söndag 5 september 2010







I går var jag och hämtade paket från Hjortgården ,en bokgömma och en bokstavsmall i zink. Så fina. I dag ska hallen få sina sista tapetvåder, ÄNTLIGEN ! Som jag har väntat..men gubben kunde ju inte rå för att han blev sjuk mitt i renoveringen. Bilder kommer i morgon men det fattas fortfarande lister, hör liksom till *fniss* . Ha nu en riktigt skön söndag !

lördag 4 september 2010

En skadad snygging !

Så här såg jag ut före, men oftast hade jag håret uppsatt i en tofs eller typ svinrygg.
Så här blev det efter besök hos frisören, jag ser lite lätt uppskrämd ut hi,hi.

Det har varit en lite rörig vecka här hos cirkus Jansson. Började med att maken då blev sjuk och sängliggande. Vilket i sin tur resulterade i att vår hall inte blev klar. Ja,ja vet att man inte rår för att man blir sjuk men lite sur är jag ;-) men den blir väl klar före jul hoppas jag ! I Tisdags fick jag för mig att jag skulle klippa håret och få en ny tuff frisyr. Men jag velade lite, har ju ändå sparat ut håret sen förra året och fått en väldigt lång frisyr . Men nu blev längden kvar men det blev uppklippt och lite busigt. Jag är väldigt nöjd, var dax för lite förnyelse i mitt liv. Äldsta sonen tyckte jag såg ut som en rockmorsa, kändes som jag blev godkänd. I onsdags skulle jag tillsammans med en av tjejerna på jobbet städa på vårt lager där vi har skyltmaterial. Då lyckades jag med att tappa en tung plåt på min vänstra stortå, mina fina moheda träskor blev det hål i och stortån blev demolerad. Sablar så ont det har gjort, första natten kunde jag inte sova ordentligt, hade frossa av värken. Då va man inte så kaxig vill jag lova ! Men nu är det bättre och tån har fått en skön färg som går åt blålila. I dag ska jag pyssla lite runt huset och plocka in blommor. Sen blir det mest mys med familjen. Ha en skön lördag !
Hej !
Kul att du kikat in hos mig! Här kommer det hända mycket de närmaste månaderna och jag hoppas kunna bjuda på både skratt och trevliga bilder.



Gamla vykort

Gamla vykort