söndag 29 juli 2012

Här var man snabbt uppe i morse då solen sken som bäst sola,sola,sola.....men nu har molnen kommit och tagit över igen. Så det får bli litet blandat göra i dag. Mest får jag nog passa upp på min man som lyckats med ett revbensbrott. Jädrans va ont han har. Han kan inte hosta ,nysa,skratta för då gör det extra ont, snäll som man är kan man ju inte låta bli att retas hi,hi. Så grillplatsen blir inte klar den här sommaren heller får ta och leja in nån entrepenör tror jag. Ha nu en toppendag alla ,på återseende !

torsdag 26 juli 2012

Då har jag semester igen ;) Blev 6 arbetsdagar men det räkte bra. nu ska jag bara slappa och njuta av livet. Försöka få med mina tonåringar på något äventyr kanske. Så ska jag ge mig på att sy en stor duk med volang till matrumsbordet, men det ska nog gå bra. Ha en skön kväll alla !

onsdag 25 juli 2012





Då har man jobbat 5 dagar och gör den sista i morron sen blir det lite semester igen. Hjälp vad med snygga skor som kommit in i butiken. Nu blir det en sån där farlig period igen när man bara vill ha och ha;)Så har jag fyndat en jättefinlåda som mina cupcakesformar kan förvaras i ,den gillas skarpt.(se bilder) I söndags var jag , maken och vår dotter och hämtade en liten kattunge . Den kommer vara dotterns sambo ;) Så underbart söt !!!Bilderna säger väl allt ;) Känns som jag blivit mormor hi,hi. Maken han pysslar och står i som vanligt. Just nu är det en grind som är hans projekt, fattar inte hur han orkar med mina galna ideér !

måndag 16 juli 2012

Äntligen lite sol !!!



Ja nu har solen äntligen hittat fram mellan alla moln . Maken är och snickrar vid vår idrottsplats, gäller att passa på nu när det är uppehåll. Finns alltid nåt att göra där och tyvärr alldeles för få som vill hjälpa till. Yngsta sonen har haft nattgäst så nu sitter de här vid köksbordet och spelar sing pop. Själv ska jag ta och försöka få mina pallkragar på plats. Var lite oense om var de skulle stå så det blir odlat i dom först nästa år. Ser att besöksmätaren tickar på kul att se att så många besöker mig. Ha en toppendag !

söndag 15 juli 2012







Men herregud vad det regnar hela tiden ! Men fördelen är ju att man slipper springa och vattna hela tiden. Sen är det ju också ganska mysigt att bara krypa upp i soffan och mysa. Maken håller fortfarande på och bygger blomlådor till mig och de blir så fina. Utlovade ju fler bilder på vårt ombygda kök och här kommer de. Ha nu en skön dag alla vänner !

onsdag 11 juli 2012








Hej på er ! Jaha här i Uppland lyser solen med sin frånvaro som vanligt ;) Så det blir ännu en pysseldag. Men jag tänkte visa er lite bilder från vårat kök som vi fixat i ordning. Har tagit en väldans tid. Maken skyndar långsamt ;) Sen har väl jag varit lite jobbig i en del materialval också som gjort att det dragit ut på tiden. Så här kommer bilder på hur renoveringen gått. Ha en toppendag alla !

tisdag 10 juli 2012

Då har jag gjort om min blogg lite ,men hoppas på fler följare och många som kan komma med bra tips och ideér när det gäller inredning och mycket mer. Här har vi riktigt tråkigt väder men det passar mig utmärkt ! Har ju fått tid att pyssla lite hemma inne. Har fixat och trixat i sovrummet så nu är det precis så fint som jag vill ha det. Straxt ska jag sätt mig vid symaskinen och skapa lite. Ha nu en toppen dag alla !

söndag 1 juli 2012

Ny inredningsenergi

Har inte försvunnit !! Tappade bara all lust och ork här ett tag och har man inget att blogga om så ska man heller inte försöka skriva nåt. Men nu har jag en massa ledighet (3 veckor ) att se fram mot ;) så nu vore väl det dax att hitta lite inspiration igen. Har ju klurat lite fram och tillbaka på vad min blogg ska heta och jag tror att jag hittat det rätta namnet. Så håll utkik ;) Ska bara komma på hur jag ska designa om min sida.
Hej !
Kul att du kikat in hos mig! Här kommer det hända mycket de närmaste månaderna och jag hoppas kunna bjuda på både skratt och trevliga bilder.



Gamla vykort

Gamla vykort