tisdag 28 juni 2011

Kommer ni ihåg mig ?
Ja det kan man undra hi,hi. Har inte varit många inlägg den senaste tiden men det finns massor med ursäkter ;) Men nu har jag semester och husrenoveringen an fortsättas. Äntligen ska mitt fula kök bli riktigt snyggt, som jag har längtat sen vi köpte huset ! Vi pratade om att måla om väggarna när vi flyttade in men om då fram till att vi antagligen skulle känna oss nöjda med det och sen inte komma igång med nåt mer. Så nu har vi i 1 1/2 år gått och retat oss på det hemska köket och enats om hur det ska se ut. Hur är det annars ? Jo tack, väldigt bra ! Vi har en lugn och harmonisk känsla i familjen. Efter regn kommer solsken ! Vår familj har kämpat hårt för att nå ditt vi nått och jag känner mig så stolt ! Det har inte varit en dans på rosor utan snarare en resa från helvetet till det goda. Så till er som nån gång tänkt ,jag orkar inte mer kan jag säga, det finns så mycket kraft och ork som man inte vet om ;)

2 kommentarer:

alegni sa...

lycka till med köksprojektet!
kram
ingela

Hanna sa...

Kul att fixa köket, tapeten är så fin. Vi renoverar vidare, sovrummet är nu klart för målning av tak, golvslipning och tapetsering. Köket Ska få vitvaror och slipat golv. Så det går framåt iallafall sen är det BARA 2 sovrum, vardagsrum, 2 hallar och badrum kvar att renovera , på sisådär 6-7 veckor.
Ha det bra!

Hej !
Kul att du kikat in hos mig! Här kommer det hända mycket de närmaste månaderna och jag hoppas kunna bjuda på både skratt och trevliga bilder.


Gamla vykort

Gamla vykort