tisdag 23 mars 2010

Aldrig mera pizzeria !


Här är det lagom positivt i dag, jag och yngsta sonen tillbringar den mesta tiden på toa. I det lilla samhället där vi bor finns en pizzeria och vi har tagit pizza därifrån tidigare. Så i söndags hämtade vi kebab till hela familjen. Tänkte att lite fusk får man göra. Det hela resulterade i att L var hemma från skolan i går och superdålig i magen. Maken kände sig rejält risig i magen men jobbade ändå. Inatt vaknade jag med rejäla magknipp och toabesök som följd. Är bara M som klarat sig. Så nästa gång vi tänker förlusta oss åker vi till Storvreta i stället. Här snöar det för fullt i dag, tror våren tog en time out. Om jag känner mig piggare sen i dag ska jag ta fram symaskinen och fixa lite. Annars blir det nog bara ryggläge i min härliga fåtölj. Ska surfa runt lite hos alla bloggare också. Ha en bra dag !

8 kommentarer:

VITA NYANSER sa...

Hej!

Här har det hänt grejer sen jag kikade in sist! så kul att få se en bild på dig! Hi,hi...här är en i din ålder. Har du läst boken När jag fyller 40 ska jag vara rik, snygg... (kommer inte riktigt ihåg titeln) men den är bara SÅ mitt i det man står i, en rekommendation. så fint ni har fått det i nya huset!

Ha det bra!
Kram L-L

Hjortgården sa...

Fy så jobbigt - jag var sugen på kebab här om dagen - var flera år sedan...men nu tror jag att jag avstår ;-)

Kram Maud

Mamma C sa...

Fy så trist att bli magsjuka. Här vräker regnet ner idag.
Kram Mamma C

Viola sa...

Tack för dina rara ord, dom värmde, vad trist...att bli matförgiftad är ju ingen höjdare...kramen

Butik Östergården sa...

Så fint ni fått det!
Fy vad läskigt med magsjuka. Jag antar att det tar ett tag innan ni äter Pizza igen.
Jag tar mig också en Pizza lite då och då. Men skulle jag bli sjuk av dem så vette sjutton om jag åt någon igen.

Kram Helen

Huset vid ån sa...

Fy vad trist och jobbigt! Hoppas att ni snart piggnar till! många Kramar till dig från mig. Therese

Anonym sa...

Hej, Vretens pizzeria i Storvreta kan rekommenderas varmt. Under mina 23 år i Storvreta så har vi aldrig blivit dåliga när vi ätit där, pizzorna är supergoda. Inte är det långt dit heller om ni åker bakvägen.
Kram elaka styvmor ( har fastnat med bilen på gården på jobbet väntar på hjälp, ringde en livlina men han kan ju inte komma, det är så halt så jag glider närmre väggen, har jag panik eller, fråga pappa)

Anonym sa...

Hej, kom loss till slut när chefen kom, 3 st boende i huset hjälpte till sen kom fastighetsskötaren och sandade men det var på näppet att jag kom loss. ALDRIG JAG PARKERAR DÄR EN VINTER IGEN

Hej !
Kul att du kikat in hos mig! Här kommer det hända mycket de närmaste månaderna och jag hoppas kunna bjuda på både skratt och trevliga bilder.


Gamla vykort

Gamla vykort