tisdag 15 juni 2010

Fortfarande jättenöjd !


Men visst är jag väldigt nöjd. Känner mig som en prinsessa när jag kryper ner i sängen. Svärfar tycker nog jag är lite tokig som släpat in det gamla fönstret till sovrummet men det bjuder jag på. Men nu vill man ju liksom fortsätta vidare i huset och renovera. Fast maken tycker att vi kan vänta till efter midsommar och det låter klokt. Annars rullar allt på som vanligt här, är mycket jobb lite långa dagar med bussresorna. Så jag hinner inte riktigt med att kommentera på alla bloggar men jag kikar in så ofta jag kan . I morron ska jag förbereda scheman och planera in raster som ska läggas in i ett nytt lönesystem. Så det gäller att tänka till och få det att bli bra. Men det är ganska så spännande när det kommer nya utmaningar som man kan lära sig mycket av. Jag är nog lite tokig ,men jag älskar verkligen mitt jobb. Hitills det roligaste jag jobbat med, men vem vet det kanske dyker upp nya utmaningar runt hörnet i framtiden . Nej , det är nog inte troligt hi,hi jag har fastnat i skoträsket. I dag har jag köpt mig ett par fina svarta Moheda i lack och rosa rosor som mönster, sååå fina ! Nej nu måste jag gå och sova ,tjingeling !

7 kommentarer:

Hannis sa...

Vad kul det är när man älskar sitt jobb!
Det är sånt som smittar av sig på andra och sprider bra stämning.

Tror jag det att du är nöjd med ditt sovrum!
Bra jobbat!Ser mysigt ut.

alegni sa...

vilken tur att det är du som ska sova i sovrummet och inte svärfar... ;)
värre träsk kan man ju fastna i än just skoträsket. i mina öron låter just detta träsk rätt lockande :)
ha en fin onsdag! kram
ingela

NataljaOblonskaja sa...

Hej!
Kul med en som älskar sitt jobb, man får ju allt som oftast höra det motsatta.
//Camilla

marita blücher sa...

Hej Nilla,
Tusen tack för din hälsning hos mig. Härligt att höra någon berätta om sitt toppenjobb - känner mig också lyckligt lottad som får arbeta med något som jag verkligen brinner för.
Ha en fortsatt skön vecka.
Kram/Marita

Tidsmästarinnan sa...

Hej hej!
förstår verkligen att du mår gott i ert fina sovrum! Dröm sött om skor och vackra gamla fönster :-)
Kram
Susanne

Emilia sa...

Åh vad härligt att du gillar ditt jobb så, inte ofta man hör det.
Vad är det du jobbar med??
Kram emilia

VITA NYANSER sa...

Så fint ni har fått det med randigt i sovrummet, jag har en speciell förkärlek till randiga tapeter! Så kul att du tycker om ditt jobb, det underlättar betydligt!

Ha en skön helg!
KRaM L-L

Hej !
Kul att du kikat in hos mig! Här kommer det hända mycket de närmaste månaderna och jag hoppas kunna bjuda på både skratt och trevliga bilder.


Gamla vykort

Gamla vykort