fredag 18 juni 2010

Överraskning !
Ja nog har det varit överraskningarnas tid här. I onsdagskväll fick jag ett njurstensanfall som hette duga, säger bara jag föder hellre barn än genomlider det igen. Var till doktorn i går och det visade sig att jag även hade njurbäckeninfektion och dåligt med vätska i kroppen. Så det blev smärtstillande och pencillin. Så i dag jobbade jag bara halv dag ;-) Men jag är inte den som bara ger upp, men i helgen ska jag ta det lugnt. När jag kom hem i dag fick jag en ny överrasknig ,i köket stod en ny kyl och en ny frys. Dom kom svärfar med ,de tyckte att vi behövde nytt. Jag kan nog inte riktigt i ord förklara hur glad jag blev. Snygga var dom också vita med långa stålhandtag. Så i morron ska dom köras igång och ställas på plats. Maken drog i väg på firmafest nyss, lovade att han skulle åka hem med 23:10 bussen. Ha,ha ser jag lättlurad ut ? - Nej snarare luttrad ! På återseende !

3 kommentarer:

Vardagslyx sa...

Oj, det var både bra och dåliga nyheter. Du får krya på dig och glädjas åt den fantastiska överraskningen. Och hoppas att du aldrig behöver uppleva ett njurstensanfall igen! Har aldrig varit med om det själv, men jag kan ju tänka mig vad hemskt det är...

Önskar dig en lugn och skön helg!

Kram Pernilla

VITA NYANSER sa...

Vad jobbigt med njurstensanfall, tur att du är bättre! Vilken otroligt snäll svärfar, oj...!!!

Ha en skön helg!
Kram L-L

Livet i träsket sa...

Usch, jag har också haft det och det är inte att leka med! Hoppas du mår bättre nu!
kram
Kristina

Hej !
Kul att du kikat in hos mig! Här kommer det hända mycket de närmaste månaderna och jag hoppas kunna bjuda på både skratt och trevliga bilder.


Gamla vykort

Gamla vykort