lördag 9 april 2011

Fin men blåsig dag


Ja nu har jag varit ute med min hund,son och dotter men attans va det blåser. Försökte räfsa lite i gräsmattan också men det var alldeles för blött i backen. Men det är härligt att se hur buskar mm börjar knoppa sig. I morron ska jag klippa ner min jasmine buske så den blir lite finare i sommar. Sen ska det yngre äppelträdet sågas ur lite men det får maken göra sen när frostnätterna är över. Har fått uppdateringar från maken och sonen som är på innebandycup i Örebro och de har vunnit 2 matcher och förlorat 2. Nej nu ska jag ta och sätta fart på min Kitchen Aid och baka lite.PS. tack för krya på dig hälsningar, foten är betydligt bättre i dag DS

4 kommentarer:

Cilla sa...

Ja denna Jä.la blåst.. Här har det nu äntligen lugnat sig & på balkongen är det riktigt skönt..
Mys helg till dig..
Kram Kram

Vitt hus med svarta knutar sa...

Vad bra att de fixade till din tå på en gång så du inte behövde åka fram och tillbaka och så skönt att höra att den redan blivit bättre. En sommar tappade jag en 4kg fryst älgstek på min stortå...jag hade flipflop på mig...kan jag säga att det gjorde ont. Dagen efter skulle vi åka till Skara sommarland med barnen och vara borta i två dagar!

Nu har vinden äntligen mojnat. Det finns knappt några löv att räfsa för de har blåst bort=)

Önskar dig en fin fortsättning på helgen!
Kram,
Regina

Hemma på Landet sa...

Jag hoppas att jag också kan gå ut och fixa i trädgården snart.:-) Kram Stina

Jejje sa...

krattar?:))......herregud,här kör vi skoter ännu:))men det blåser här med,massor.

Ha en bra lördag kväll/kram jejje

Hej !
Kul att du kikat in hos mig! Här kommer det hända mycket de närmaste månaderna och jag hoppas kunna bjuda på både skratt och trevliga bilder.


Gamla vykort

Gamla vykort