lördag 4 februari 2012

Gomorron !Nu har kylan tagit sverige i sitt grepp ordentligt vill jag lova. Här vaknade man till -23 grader brrrrrr, inte ens vår Karelska Björnhund är villig att gå ut ;) Tyvärr så har värmen i vår villaförening lyst med sin frånvaro under natten så det är 15 grader inne, inte så mysigt. Men jag hoppas det ordnar upp sig under dagen. Efterlyste ju en mjölsäck eller liknande i ett tidigare inlägg. Tänkte ju ha den ligga i fotänden på min schäslong. Men nu har jag hittat nåt som blir bra. Hos www.gårdsromantik.se kan man hitta mycket fint ! Så det blev en tygbit med fint tryck som ska sys i ordning. Så jag tror det kommer bli superfint. Har ju införskaffat mig en fin tallrikshylla till köket. Den passar perfekt, just nu står det några kokböcker och några tallrikar i den. Har inte riktigt klurat klart på det.  Blir nog lite småburkar med nåt i också . Hoppas ni alla får en skön lördag ! 

4 kommentarer:

Lilla Kullan sa...

Ja, nu är det bara FÖR kallt alltså.
Hoppas att du får en bra dag.
Kram Stina

Jejje sa...

Ja,vilken kyla.....hoppas på mildare väder:))fina bilder,hoppas ni har fått varmare inne nu/kramar

Viola sa...

Hoppas helgen är skön trots kyla både inne och ute...samma temperaturer här, ha en skön söndag, kram

Vardagslyx sa...

INTE rätt läge att bli av med värmen NU! hoppas det ordnade sig snabbt. Själv skulle jag inte överleva utan vår braskamin. Element räcker inte för mig!;)

Ha en bra dag!

Kram Pernilla

Hej !
Kul att du kikat in hos mig! Här kommer det hända mycket de närmaste månaderna och jag hoppas kunna bjuda på både skratt och trevliga bilder.


Gamla vykort

Gamla vykort