tisdag 5 januari 2010

Underbara ting från Jotex




Dessa saker kommer med stor sannolikhet att hamna i mitt hus =) Helt underbara! Nu när det är så kallt ute blir det mycket surfa vid datorn när jag blir ledig. Jobba i morron också sen ska jag vara ledig 5 dagar. Så då blir det lite nätshopping. Men jag ska också ha en massa besök av vänninor och barnens kompisar. Ha nu en skön kväll.


8 kommentarer:

Tessie sa...

Låter som om du har sköna dagar framför dig, nätshopping är inte dumt alls :-)
Vi jobbar på vårt bidrag till webbutiker.

Nu blir det tv, ska jag titta på stolthet och fördom för hundrade gången *s*

Kram Torparfrun

Sussi sa...

Hej! Måste bara kika in till dig med det intressanta blogg namnet. Tack för titt och läsning och lycka till med kameran och inköpen från jotex.
Trevlig helg Sussi

Viola sa...

Det verkar som du kommer att ha det så gott närmaste tiden, och verkligen fina saker du hittat...bara att slå till..:) ha en fin dag, kram

Tessie sa...

Skönt att höra att jag inte är den enda som konsumerar mängder av stearinljus :-)
Att få hemmagjorda blockljus låter som en dröm!

Fy f*n vad kallt vi har idag!

Kram Torparfrun

Nilla Q sa...

Fin inspiration!

Skönt att ha ledigt nu när alla andra ska tillbaks till jobbet! Men jag antar att du har jobbat en del under helgerna, så det är du värd!

Kram Pernilla

Sjabbig men chic sa...

Ja, vilka fina grejor minsann. Vad härligt att få vara ledig i fem dagar. Jag jobbar torsdag och fredag. Två dagar är lagom innan man är ledig igen;)

Kram Lisa

Fröken Fräken sa...

Jamen, om jag jobbar imorgon och sedan får vara ledig i fem dagar som du, ja då kan jag gå med på att jobba imorgon!! ;-D Låter som underbara dagar som väntar dig!

Anonym sa...

Vilka fina saker du visar. Ska nog kolla in Jotex webbutik nu direkt.-)
Kram

Hej !
Kul att du kikat in hos mig! Här kommer det hända mycket de närmaste månaderna och jag hoppas kunna bjuda på både skratt och trevliga bilder.



Bloggarkiv

Gamla vykort

Gamla vykort