söndag 25 januari 2009

Fick en vild ide` om att jag skulle lägga till annonser på min blogg. Men efter en timmes total härdsmälta har jag nu givit upp, jag begriper ingenting.

3 kommentarer:

Mitt Östergården sa...

Hej!
Har inte sett din blogg förut. Kul att du lämnade en kommentar hos mig. Alltid lika kul att höra från någon ny bloggare! Du har en fin blogg! Förstår att du gillar skor.
Har också försökt mig på det där med annonser. Men jag fattade inte heller någonting. Fast jag är ju inte så jätte haj på data.
Ha en mysig kväll!¨
Kram Helen

Mitt vita staket sa...

Hej ja du jag har försökt med lite sånt också...det går inget vidare...ja förstår inte hur alla får till det...:)Kram Sussie

Hanna sa...

Min man har hämtat bordet och bänken. Bordet var ett litet, hm, kanske skulle läst annonsen ordentligt men det blev bra ändå för då kan jag ha det som ett litet bord bredvid fåtöljen. Hihi! Bänken ska målas vit och få svart text, dynan ska få ett överdrag i marin/vit-randigt. Det blir så fint. Ska måla vardagsrummet och möblera om , tänkte byta plats på tv och soffan. Hur jobbar du imorrn? Kramis

Hej !
Kul att du kikat in hos mig! Här kommer det hända mycket de närmaste månaderna och jag hoppas kunna bjuda på både skratt och trevliga bilder.


Bloggarkiv

Gamla vykort

Gamla vykort