torsdag 26 mars 2009


Då var grovplaneringen av sommarens schema klar. Många jävlar, fan ,shit och andra mindre trevliga ord gick det åt men det ordnade sig till slut. Men det tog många timmar att få ordning på allt.Tur att jag satt hemma och pysslade med det, hade jag suttit på jobbet så hade nog en och annan undrat vad jag höll på med hi,hi. Jag har också lyckats uppfylla några i personalens önskemål om ledighet. Summan av det hela blev att jag saknar 3 extra personal men det lär inte bli svårt att ordna. Har en tjock mapp med en massa CV:n i, så det får jag ta tag i i morron.Snorig som tusan är jag fortfarande. Ser ut som rudolf med röda mulen och näsdukarna känns som sandpapper. Yngsta sonen kom hem från skolan med bandage runt foten och han var så eländig. Så mamma pysslade om honom ordentligt, 10 minuter senare sprang han genom vardagsrummet. Måste vara något speciellt med mammas kramar! Nu är han ute och gungar med en kompis, hi hi.

3 kommentarer:

annashusidingtuna sa...

Det måste vara jobbigt med sommar planering, vad jobbar du med?inom vården eller?
Ha en trevlig helg!
Kram Anna

~~*Pennyshouse*~~ sa...

Halloj!

hoppas du fick ihop det till det bästa.Jag är ju hemmafru så vi har bara maken att hålla reda på....hihihi..

Kramizz nilla

Mitt Måleri sa...

hej
hittade hit från annan blogg =) har kikat och läst dina inlägg,du har en härlig och inspirerande sida. kommer gärna tillbaks
ha en skön helg
kram pia

Hej !
Kul att du kikat in hos mig! Här kommer det hända mycket de närmaste månaderna och jag hoppas kunna bjuda på både skratt och trevliga bilder.


Bloggarkiv

Gamla vykort

Gamla vykort