onsdag 4 mars 2009

Tjoho! Idag har jag tagit ledigt från mitt betalda jobb för att fixa med barn och annat jox. Tandläkarbesök med den yngsta och hushållsarbete. Golv ska skuras och mattor skakas, men jag lovar det kommer inte att lukta klorin den här gången, bara härligt rengöringsmedel. I kväll är det föräldramöte i yngsta sonens klass. Ska diskuteras klassresa, barnen har en massa önskemål. I morron ska jag åka till min dotter efter jobbet, hon ligger sjuk och saknar mamma. Så jag ska pyssla om henne lite och ta med godsaker. Kanske ska jag hjälpa henne med tvätt och städ också. Så i morron blir det inget bloggande för mig. Men jag är åter på fredag. Tjingeling!

2 kommentarer:

Hanna sa...

Åh, då måste hon få sitt älsklingsgodis LAKRITS! Nej, klorinet kan du ge till Fyrishov istället. Hihi!
Imorrn ska jag sitta på badet med den yngsta från 9-12 . Kommer vara alldeles slut efter det , kanske skavsår i öronen. Eller helt slut för att ha försökt få ner sonen i vattnet och in i duschen. Jobbigt blir det för jag kan ju inte följa med in på herrarnas. Skulle bli lite tokigt tror jag. Kramis

Inspiration i vitt sa...

Hej Tack för din titt hos mig, jag blir så glad så. Kramar till dig/Ingela.

Hej !
Kul att du kikat in hos mig! Här kommer det hända mycket de närmaste månaderna och jag hoppas kunna bjuda på både skratt och trevliga bilder.


Bloggarkiv

Gamla vykort

Gamla vykort