måndag 23 mars 2009


Ja vila i går gjorde jag halva dagen .Somnade tom med sonen på soffan var så mysigt. Men det hjälpte inte så mycket, låter fortfarande som jag är i målbrottet. Tur att jag är ledig i dag så jag kan vila rösten. Jag är ju inte så bra på att vara tyst, pratar även när jag sover säger maken. I går kväll tyckte han att jag skulle ta en whiskey, ha ha så sjuk kan jag aldrig bli. Är bland det äckligaste jag vet, blä! Nej det blir honungsvatten med blåbärsmak, det är grejer det. Ska samla lite krafter på förmiddan nu, sen ska jag åka och köpa present till maken som fyller år i morron. Så i kväll är det styrelsemöte i föräldraföreningen i sönernas skola, så då måste jag på det också eftersom jag sitter med i den .Men det brukar ta max en timme, jag får väl va tyst och lyssna för en gång skull, ha ha va dom ska bli förvånade!

1 kommentar:

Annika sa...

Det är inte kul med ont i halsen, jag håller med dig, så ont i halsen så man måste dricka whiskey finns inte på denna jord, krya på dig, kram styvmor

Hej !
Kul att du kikat in hos mig! Här kommer det hända mycket de närmaste månaderna och jag hoppas kunna bjuda på både skratt och trevliga bilder.


Bloggarkiv

Gamla vykort

Gamla vykort