fredag 3 april 2009

Sorry kära bloggvänner!
Jag har inte lessnat eller försvunnit. Har bara haft så himla mycket att göra med jobbet. Så när jag kommit hem har jag ätit och umgåtts med familjen och sen stupat i säng. Men nu har jag lovat familjen att skärpa mig, skulle ju inte jobba så himla mycket. Nu ska jag bara jobba två helger till sen , lovar jag att inte jobba mer helger. Hemma har det typ varit stiltje i allt har inte ens shoppat nåt till hemmet. Maken har varit väldigt gullig och gjort mycket mer än han brukar. Han har matat tvättmaskinen och rastat dammsugaren, laga goda middagar och masserat mina arma fötter och ben. I morron ska maken på herrmiddag och jag ska ut med tjejkompisar. Är ju inte direkt nån partypingla sist jag var ut var i december så man är ju lite ringrostig. Sönerna ska sova hos farmor och farfar, blir säkert en massa bus. Sist sönerna var där gjorde farmor varsina maträtter för killarna var inte sugna på samma sak, puh ! Nej nu ska jag titta klart på talang och gräva lite i godisskålen. Lovar att komma tillbaka i morron ,tjingeling!

2 kommentarer:

Borta bra men hemma bäst sa...

God morgon och tack så jättemycket för snälla ord :)
Visst känns det ibland som om dygnens 24 timmar inte räcker till, det är svårt ibland och hinna med både det man vill och det man måste. Tur att du har en så go och omtänksam man :)

Trevlig helg.
Kram Åsa

Sjabbig men chic sa...

Åh, jag hoppas verkligen att du får jätteroligt i kväll! Det får du alldeles säkert.

Kram Lisa

Hej !
Kul att du kikat in hos mig! Här kommer det hända mycket de närmaste månaderna och jag hoppas kunna bjuda på både skratt och trevliga bilder.


Bloggarkiv

Gamla vykort

Gamla vykort