onsdag 25 november 2009

Lessen pojke !

Ja idag var det ingen bra dag, yngsta sonen vägrade gå till skolan. Slutade med att vi båda satt på hallgolvet och grät. Han saknar sina kompisar och är orolig för hur allt ska gå. Jag cyklade då iväg till skolan med stora sonen och passade på att prata med den yngres fröken. Döm om min förvåning ! Fröken blir jättebekymrad och vill verkligen inte att sonen ska vara lessen. Så på sin rast vid 9 kommer hon hem till oss och pratar med Linus, vilken fröken! Så nu är sonen gladare och har tom sagt att det redan känns bättre. Sen skulle hon prata med en pappa som tränar innebandy, för han hade frågat om den nya killen var intresserad av det. Allt kommer att ordna sig så att han känner sig som en i gänget. Själv börjar jag faktiskt känna mig hemma i huset har smått börjat adventspynta. Men jag hatar fortfarande alla tapeter hi,hi. Ha en bra dag!

4 kommentarer:

Torparfrun sa...

Oj, vilken dag ni har haft. Men vilken fantastisk fröken!!!!!!
Tänk om fler var lika engagerade som hon verkar vara. Hoppas att allt ordnar sig, det är tufft att byta skola men kan bli så himla bra!

Kram Torparfrun

Solstrimmor & Stjärnstrålar sa...

Stackars liten, tur att det var en sådan snäll och förstående fröken han fick! Det blir helt säkert bra med tiden!
Ett stort grattis till huset, vad roligt! Förstår din irritation över städslarvet, men håller nog med din make, hade det varit välstädat så hade du säkert velat svepa över med din egen trasa ändå, eller hur?
Ha det gott!
kram
nina

alegni sa...

stackars lilla vän. det är säkert inte så lätt att komma in i en ny klass där alla andra redan känner varandra, men med en sådan fröken kommer allt att gå bra, det är jag övertygad om.
all lycka till honom!
kram
ingela

Jenny sa...

Hej Nilla!
Åh här har jag missat flera inlägg ser jag! Vad skönt att ni flyttat in i huset nu:)

Vilken toppenfröken din yngste son har!!

Ha en trevlig helg,

kraam Jenny

Hej !
Kul att du kikat in hos mig! Här kommer det hända mycket de närmaste månaderna och jag hoppas kunna bjuda på både skratt och trevliga bilder.


Gamla vykort

Gamla vykort