söndag 24 oktober 2010

Godmorgon vänner !

Då var det söndag igen och snart dax för en ny arbetsvecka. Min nuvarande vecka började med sjukdom men slutade med fest så jag har inget att klaga på. Vi hade trevliga vänner på besök i går . Jag hade lagat en trerätters middag och till det serverades olika drycker. Vi pratade fnittrade ,var allvarliga och bara njöt av varandras sällskap. Till förrätt blev det råraka med löjrom,creme fraiche och hackad rödlök. Varmrätt bestod av grillat vildsvinskött , hasselbacks potatis, gele, sallad och rödvinssås. Till efterrätt serverades Pannacottaglass med karamellsås. Jag kände mig väldigt nöjd med min insatts . Men i dag måste jag vila lite....känner mig lite tung i huvet hi,hi. På eftermiddan ska vi till svärföräldrarna på middag så jag får se till att rycka upp mig. Ha nu en riktigt skön söndag !

4 kommentarer:

toves sammensurium sa...

Kan altså ikke forstå hvorfor du er tung i hodet ??? ;)))
Håper det kommer seg utover dagen,- uansett er det av og til verdt det å bli litt tung i hodet,-det har jo gjerne en sammenheng med mye moro kvelden før,og det hørtes ihvertfall ut som om dere hadde hatt det veldig mysig!Og fså masse god mat...mmm,ble sulten her!
Nyt søndagen og ladd opp til ny arbeisuke :))))
Tove:)

Nilla Q sa...

Åh, lät som en otroligt god middag! var längesen vi hade trerätters här...

Ha en lugn söndag!

kram Pernilla

Jejje sa...

låter som en underbar lördagskväll:)vilken mumsig mat...det vattnas i munnen.ha en härlig söndag kväll/jejje

Sjabbig men chic sa...

Men åh, vad gott det där låter! Och trevlig med.

Kramis Lisa

Hej !
Kul att du kikat in hos mig! Här kommer det hända mycket de närmaste månaderna och jag hoppas kunna bjuda på både skratt och trevliga bilder.



Gamla vykort

Gamla vykort