lördag 1 januari 2011

God fortsättning !


Nu väntar ett nytt spännande år på oss. För mig är det ett speciellt år. Förts fyller min dotter 20 år, herregud vart tog alla åren vägen? Sen i sommar tar hon studenten och jag är väldigt stolt ! Gränby centrum som jag jobbar i firar 40 år precis som jag, spännande. Året som kommer ska det även bli lite renoveringar i huset vardagsrum och kök ska få sig en välbehövlig ansiktslyftning. Hoppas även på att vår badtunna kommer på plats till våren med altan runt. Nyårsafton blev väldigt lugn och familjär. jobbade 10-16 först och vi hade trevligt. Jag själv hade gjort mig riktigt festfin till mångas förvåning hi,hi. Sen blev det 3 rätters middag hos mina svärföräldrar så gott och så trevligt. Kvällen blev en mys stund med make och söner. Vår hund Cito var till en början väldigt orolig över smällare och vi gjorde vårt bästa för att hålla honom sysselsatt med annat. Sen vid tolvslaget brydde han sig inte särkilt mycket, vilket var skönt. Just nu vräker det ner snö här hos oss har kommit ca 2 dm och mer lär det bli. Ganska skönt ändå för då har man orsak att sitta inne och mysa.

3 kommentarer:

Jejje sa...

låter som en härlig o mysig nyårsafton:))spännande med renovering,ja du åren springer iväg..Ha en bra fortsättning/kram jejje från norr

Kristall & Pynt sa...

Hej!
Vill önska dig ett riktigt Gott Nytt År.
Kram Sofia

Vardagslyx sa...

Önskar dig en bra början på det nya året!

Kram Pernilla

Hej !
Kul att du kikat in hos mig! Här kommer det hända mycket de närmaste månaderna och jag hoppas kunna bjuda på både skratt och trevliga bilder.


Gamla vykort

Gamla vykort