tisdag 24 maj 2011

Lite nytt

Så har äntligen gardinerna kommit på plats i vardagsrummet också. Känner mig väldigt nöjd och belåten :) Kvar att göra nu är måla det gamla soffbordet jag fyndat, så skulle vi behöva köpa nya soffor men det får vänta ett tag till. Vet inte riktigt vad jag ska kalla min still hemma, tror inte jag hamnar i nåt speciellt fack utan jag har valt sånt jag tycker om. Sen får man ju en del underbar inspiration av er andra bloggare. Här rullar annars allt på som vanligt, maken jobbar med en hundgård till vår busiga hund. Den blir så fin, inte för att jag tror Cito kommer vara där så himla mycket men det är ändå skönt att ha möjligheten att kunna släppa ut honom där. Förberedelserna för den stundande studenten rullar också på. Jag hoppas det kommer bli en underbar dag för min dotter och lillebror. Kram på er och ha en skön dag !


PS Glömde ju berätta att min arbetskamrat fick en liten underbar son igår kväll, hennes första barn och så efterlängtat ! Ett stort Grattis till Emma & Marcus !

2 kommentarer:

vita drömmar och svarta tassar sa...

Så jätte snygga blev dom! Men du har en tapet med grå botten och stora rosor på ett av dagens kort..vilken dröm var har du hittat dom....me like :0)

Hoppas foten känns bättre..

Ha en skön dag!
kram wivi

har du något mat tips till studenten??

Viola sa...

Det blev verkligen fint med de nya gardinerna, då har du en del att styra med för studentfirande tar ju sin lilla tid...:) ha de gott, kram

Hej !
Kul att du kikat in hos mig! Här kommer det hända mycket de närmaste månaderna och jag hoppas kunna bjuda på både skratt och trevliga bilder.


Gamla vykort

Gamla vykort