tisdag 10 maj 2011

Sommar

Ja nu måste vi väl nästan kunna säga att det är sommar. Är helt fantastiskt att kunna ta sin kaffekopp och sätta sig på trappen och bara njuta. Det här e livet som björnen Baloo säger. I går hade min dotter varit vit i 115 dagar. Gissa om jag är en stolt mamma. Som vi har kämpat ibland har familjen gått på knäna, men så har vi återhämtat oss och tagit nästa strid. Älskar henne så mycket, är underbart att se henne blomma ut. Även att få se hur hon och hennes bröder hittat varandra igen. Så jag kan lova att på hennes student kommer jag säkert fälla en och annan tår av lycka över att hon fixade det. För ca 1 1/2 år sen flyttade vi ut på landet ,en av anledningarna var att sönerna skulle få en chans till omstart. Att få komma nånstans där ingen vet allting nu har vi boat in oss och sönerna stormtrivs. Min dotter har lägenhet i staden och trivs bra där. Vad jag vill säga med det här är att jag är mogen att gå vidare, känner äntligen ett lugn i min kropp. Har berättat för några få av mina nya vänner och de har respekterat mig och inte fört det vidare. Vill också ge en enorm kram och miljontals med rosor till er som alltid stöttat oss ,ni har alltid en plats i mitt hjärta. Ni som varit nyfikna och inte vågat fråga eller dragit era egna slutsatser ,kom gärna och fråga. Vi är faktiskt en helt vanlig familj i grund och botten .
Kram på er mina bloggisar !

1 kommentar:

alegni sa...

vad glad jag blir när jag läser ditt inlägg! så skönt att allt börjar falla på plats för er. hoppas ni får en riktigt fin sommar, hela familjen!
kram
ingela

Hej !
Kul att du kikat in hos mig! Här kommer det hända mycket de närmaste månaderna och jag hoppas kunna bjuda på både skratt och trevliga bilder.


Gamla vykort

Gamla vykort