torsdag 26 februari 2009


Det här galna gänget var i dag i vårt köpcentrum, fast Roger var inte med. Men det räckte ju bra med dom andra knasbollarna. Jag gillar verkligen den lilla knäppgöken Jocke, han bjuder verkligen på sig själv. Alltid roligt när det händer lite roliga saker runt omkring där man jobbar.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!

Tack för titten hos mig. Vilken fin blogg du har, jag har tittat runt lite på den. Och jag kommer gärna tillbaka till dig fler gånger. Det är sååå roligt att få nya besök på sin blogg.

Ha en riktigt bra helg
Kram annica

gamla skolan sa...

Ja ! Dom är bra , brukar lyssna på morgonen när jag kör till jobbet , man får många skratt !! Gert är helt galen ! Kramar Susanne / den gamla skolan

annashusidingtuna sa...

Tack för titten hos mig då hittade ju jag till dig!
Hörde också morgonzooo i morse, blir lite konstigt utan Roger, de hör liksom ihop på ngt vis.
Kram Anna

Jema Rose sa...

TACK för din kommentar!

: )

Måste vara kul att jobba i en skobutik, jag är helt galen i skor..!

KRAM, Jenny

<3

Leamarlené sa...

Tack för att du tittade in hos mig. Det är alltid trevligt med nya bloggare.
Här hos dig vill jag fortsätta att kika in. Lägger dig på min blogglist så att jag inte missar dig.

Kram, Marlene

Vita små hjärtan sa...

Ja de är roliga.... Trevlig helg! Kram

oumberligating sa...

Kul blogg namn fastnade för jakt eftersom igår så blev det lite "hektiskt" på min blogg när två "jägare" drabbade samman!
Nej, så illa var det inte, men jag har mail ansluten till min blogg och där droppade det in att vi var lite hormonstinna jägare som borde skärpa till oss. Det har vi nu gjort(ler). Som du vet så är jakt lite kontroversiellt fast det beror på om jag sitter har i Stockholm och pratar eller på landet där vi har vårt landställe och alla har mark och jakträttigheter. Två ytterligheter vill jag lova. Fast nu har jag lovat mig själv och min frus att inte disskutera det ämnet på min blogg(ler). Vill bara säga att jag tycker att det är bra att du nämner det. Ja, det blev långt det här sitter och bloggar runt och rätt var det är så fastnar man för någonting. Fin och trevlig blogg du har måste jag säga önskar en fin och trevlig helg mvh från Peter!

Hej !
Kul att du kikat in hos mig! Här kommer det hända mycket de närmaste månaderna och jag hoppas kunna bjuda på både skratt och trevliga bilder.


Bloggarkiv

Gamla vykort

Gamla vykort