tisdag 10 februari 2009

Ja då var datumet bestämt då, nu blev det plötsligt lite pirrigt i magen. Den 23 februari går jag på mitt vikariat som butikschef. Försökt lära mig schemat i går, hur man fixar om det i datorn. Gick ganska så bra men då hade jag nån att fråga, nej då det kommer att gå alldeles utmärkt. Jag är ingen super människa så fel kommer det att bli och jag kommer inte vara omtyckt alla dagar i veckan men det kan jag leva med. Eftersom jag är lite kontrollfreak kommer jag vara lite jobbig till en början men sen kommer även jag slappna av när det rullar på som det ska. Så jag har jobbat min sista schema lagda helg! Nu kommer jag jobba ca en lördag i månaden kanske nån söndag om det fattas personal. Familjen kommer få umgås mer med mammma/fru. Eller som maken sa , - då kan jag jaga varje helg. Ha säger bara dröm och glöm! Nu ska här fixas och donas. Jag har massor med grejer som han ska få göra med mig. Bla. ska han göra en tallrikshylla, fast det vet han inte än. Nej nu ska jag njuta av min lediga dag. Har jobbat tors-mån så det ska bli skönt! Ha en bra dag!

2 kommentarer:

Mitt vita staket sa...

Hej o tack för kommentaren..ja usch ibland känns det blää..men det blir nog bättre..:)Kul läste att du fått nytt jobb..du jobbar i skoaffär eller...Lycka till Kram Sussie

Vita små hjärtan sa...

Grattis vad roligt!!!! Kram

Hej !
Kul att du kikat in hos mig! Här kommer det hända mycket de närmaste månaderna och jag hoppas kunna bjuda på både skratt och trevliga bilder.


Bloggarkiv

Gamla vykort

Gamla vykort