söndag 27 december 2009

God fortsättning !


Oj vad jag har ätit denna helg hi,hi. Det har blivit allt det där som jag borde låta bli ,men det är ju jul bara en gång om året. Julhelgen har varit lugn och skön, har firats med både nära och kära. I dag var jag in till jobbet och överräckte en blomma till en tjej som jobbade sin sista dag i skobutiken. Sen hade jag lite annat att pyssla med också. Media pratar mycket om lågkonjuktur, men då har de inte varit på mellandagsrea! Jisses vad med folk! Tjejerna sprang som tokar med skokartonger och servade kunder i dag. Dom var jätteduktiga. Hemma har det slappats och blivit mycke friskluft. Maken har varit i skogen och jagat men jag vet inte vad .För han kommer bara hem tomhänt hi,hi. Killarna och jag har varit ute och pulsat i snö. Är så himla mysigt! I morron är det vanlig arbetsdag igen. Jag ska ha ett möte med en tjej som är intresserad av att börja jobba i butiken, så jag vill se vem hon är. Sen ska det göras om lite i butiken och kanske utöka rean. Ha nu en skön fortsatt kväll.

10 kommentarer:

Vardagslyx sa...

Tack det samma! Låter som du också haft en skön dag i snön! Förstår att det är mycket att göra när det är mellandagsrea, hoppas du får en någorlunda lugn dag i imrgon. Var en sväng på Gränby igår med Julia, men vågade inte gå in i nån skaffär. Julia ääälskar skor ch brukar aldrig vilja gå därifrån...

Kram Pernilla

Livet i träsket sa...

Så himla fin gran!!

alegni sa...

jag hade tänkt ge mig ut i trängseln idag, men ångrade mig i sista stund. jag stod redan med ytterrocken på mig när det slog mig att jag verkligen inte behöver något just nu. när blev jag så klok ;)
kram
ingela

Sjabbig men chic sa...

Gry har varit på rean och fyndat sig lite grejor men jag däremot har inte satt min fot på stan. Lite svider det allt i shoppingtarmen:)

Kram Lisa

Viola sa...

Låter som en spännande morgondag, ha det så bra då...kramen

Huset vid ån sa...

Kikar in o önskar dig en riktig God fortsättning o Ett Gott Nytt År! Vinterkramar till dig från mig./ Therese PS. Hoppas att ni trivs i ert nya hus!

lottens vita och gröna sa...

hej goooo fortsättning!
huvva var med en sväng på rean, ångrar mig...gu vad folk var sura och buffiga!
varmnyårskram lotten

VITA NYANSER sa...

Tack för din hälsning hos mig! Åh, har ni firat jul i nya huset? Så mysigt!

Ha det bra på jobbet, förstår att det är godagar för butikerna nu.

Kram L-L

Annas hjärtan sa...

Detsamma! Vilken fin gran ni har! Kram!

~~*Pennyshouse*~~ sa...

*♫•*¨*•.¸¸* HAPPY NEW YEAR *¸¸.•*¨*•♫* HAPPY NEW YEAR *¸¸.•*¨*•♫*

Önskar jag dej & dina kära!
Kram Nilla

Hej !
Kul att du kikat in hos mig! Här kommer det hända mycket de närmaste månaderna och jag hoppas kunna bjuda på både skratt och trevliga bilder.


Gamla vykort

Gamla vykort