tisdag 1 december 2009

Tiden går så fort !


Ja då är det första december, helt galet jag hinner inte med. I går kväll gjorde maken och jag paket till 2 kalendrar, 48 paket hej och hå. Men det är så mysigt när man hänger upp dom och sönerna klämmer och känner på i stort sett alla och gissar vad det kan vara. Nu har matsalsbordet och stolarna kommit på plats. Svärföräldrarna levererade det i söndags. I söndags fyllde stora sonen 12 år .Han fick en mobiltelefon och var väldigt nöjd med det, en samsung touch. Lillebror blev jättearg och avundsjuk och var SKRIKARG i ca en timme. Så storebror blev jätte lessen. Men som tur är man inofficiell fredsmäklare hi,hi så det ordnade sig. Tyvärr så var det bara farmor och farfar som kom för alla andra var sjuka eller hade fått förhinder. Så jag hoppas vi kan ha kalas igen med alla. I morron ska vi vaccinera oss mot svininfluensan så vi slipper bli drabbade av eländet. Har suttit med datorn en stund och surfat runt och kollat lite julklappar. Blir bara svårare och svårare att hitta på bra saker till alla 3 barnen. Men jag tror det blir bra i allafall. Tjingeling!

4 kommentarer:

alegni sa...

det är knepigt med den där millimeterrättvisan. hos oss har den inte gällt saker, utan mest sådant som går att stoppa i munnen :)
allt gott!
kram
ingela

Torparfrun sa...

Visst går tiden fort, julen kommer att vara förbi innan jag har hunnit pyntat och gjort det jag vill färdigt :-)

Imponerande att ni fått ihop paketkalendern redan trots flytt! Jag har inte lyckats det fattas fortfarande en del *suck*

Hoppas att ni inte blir risiga av sprutan, vi klarade oss med värk i den stuckna armen som tur var!

Kram Torparfrun

Hanna sa...

Nej syster, nu får du lägga ut bilderna som du skickade till mej på matsalsmöbeln och fåtöljen. Tror fler vill se hur det ser ut. Jag lovar , vi blundar för tapeterna. Kramis

Hem och Lycka sa...

Inte lätt det där med födelsedagar och presenter inte. Men lillebror kanske över det så småningom ;-)

kram

Hej !
Kul att du kikat in hos mig! Här kommer det hända mycket de närmaste månaderna och jag hoppas kunna bjuda på både skratt och trevliga bilder.


Gamla vykort

Gamla vykort