måndag 21 december 2009

Underbara snö!!!!


Ja jag vet att jag är lite knasig, men jag verkligen älskar all snö som kommit . Detta trots att jag fått skotta en massa =) Har varit ganska mycke jobba här ett tag, blir gärna så i julhandeln. Tror det är fler som känner igen sig. Så julpysslandet har fått bli sent på kvällarna. Mest mallig är jag över min julgran. Den är pyntad med silverkulor stora/små i matt och blankt. Sen har jag också inhandlat små söta pärlemorfärgade hjärtan frånn Åhléns, blev så fint ! I toppen sitter stjärnan med belysning/pärlor/prismor. Sen har jag knytit små rosetter och sen lagt över MASSOR med glitter. Har även hunnit pysslat i hop små söta paket med vita band. Tanken var att jag skulle hinna måla mina "tags" och hjärtan som sen ska textas. Vi får se om tiden räcker till =) Årets stora vinter rea startar i dag på mitt jobb, massor med skor till HALVA PRISET, men varma vinterskor är det inte så mycket kvar av. Nu har vi bott en månad i vårt hus och jag börjar känna mig hemma men det känns fortfarande lite overkligt. Lite trist är det att inte alla som jag trodde varit och hälsat på, har ju inte flyttat så långt bort bara 2 mil. Sönerna trivs äntligen i skolan och det flyter på bra. Yngsta sonen har bara haft oturen att hlka omkull och slagit i knät. Så nu är jag hemma och pysslar om honom men jag ska troligtvis jobba i kväll. Ha nu en skön dag !

8 kommentarer:

Lilla kullan sa...

Ja, nu har vi snö minsann. Så går vi mot ljusare tider nu också. Härligt!:-) Kram Stina

Sjabbig men chic sa...

Va?! Startar den idag? Före julafton?! Där ser man. Härligt att ljuset vänder åter nu eller hur!!!

Kram Lisa

alegni sa...

vilken imponerande gran ni har!
trist med knäont. hoppas knäet blir bättre så han kan njuta av julen för fullt. jag har förstått att julrean börjar innan jul också här. vad mycket folk det kommer att vara i rörelse de sista dagarna före klapputdelningen!
ha det gott, kram
ingela

Vardagslyx sa...

Ja, men visst är det jättehärligt med snön! Jag tycker tom det är roligt att skotta!! (Resten av familjen tycker förstås jag är helt knäpp..)

Superfin gran! C ska köpa vår i kväll. Får se vad det blir...

Kram!

Hannis sa...

Det låter bra det att du trivs i erat nya hem!

Önskar dig en God Jul med mycket mys//Hannis

Nina sa...

Vilken fin julgran ni har!
god jul /Nina

Viola sa...

Nu har vi bott lika länge i våra nya hus, mysig julstämning har ni fått och roligt att höra av dig igen, sänder en julkram, Viola

Fröken Fräken sa...

Fin gran - imorgon blir det helt klart bild på min lilla teling :-)
Tror du inte att det kan vara så att folk är rädda för att komma och "störa" när ni just har flyttat in, att de vill ge er tid att komma i ordning? De kanske tror att ni har flyttlådor överallt och inte är redo för besök? Och i jultider så brukar ju folk ha rätt fullt upp också! I melandagarna kanske det blir invasion av folk hos er!!

Kul att någon iaf gillar snö!!

Hej !
Kul att du kikat in hos mig! Här kommer det hända mycket de närmaste månaderna och jag hoppas kunna bjuda på både skratt och trevliga bilder.


Gamla vykort

Gamla vykort