söndag 13 december 2009

Nästan klart !Ja nu har vi städat vår gamla bostad nästan helt är bara golven kvar. Puh ! vilket göra, ändå tycker jag att vi har varit ordningsamma och haft städat. Har ju inte för inte kallats "klorin drottningen" hi,hi. Hemma här i huset har det pyntats lite och flyttats runt lite saker. I veckan så har vi öppet till 21 på jobbet så nu hoppas jag på rusch. Jag tar måndag och torsdag till 21. Så jag kommer vara som en dö sill, är ingen kvällsmänniska. Ska nog ta mig till Claes Ohlson i morron och köpa stämplar, sen ska jag göra söta skyltar. Blev inget långt inlägg i dag men jag ville visa att jag fortfarande är kvar hi,hi. Bjuder på några bilder också. Tjingeling!

11 kommentarer:

Jennys vita drömmar sa...

Fina bilder som vanligt!!Jag läste om dina utbildningsdagar, åh vad kul å inspirerande, precis vad man behöver ibland, en energi kick!Kram jenny

Jenny sa...

Hej Nilla!
Vad mysigt ni har det!

Ha trevlig kväll:)

Kram Jenny

Hanna sa...

Tjenamors din gamla galosch!!
Nä, lillasyster bara skojar. Ja du , 21 då brukar ju du sova. Hur ska detta sluta? Jag kan komma och prata med dej så du håller dej vaken. Åh, du vet din lillasyster fyller ju år snart tror jag har hört att hon önskar sej såna däringa stämplar. Hihi!
Kramis

alegni sa...

uh, så långa dagar (eller kvällar) du kommer att ha. hoppas du orkar!
ert vardagsrum är verkligen mysigt - sååå många detaljer som jag störtgillar!
kämpa på! kram
ingela

Krydda Livet sa...

Fina bilder på ett mysigt hem!

Tack för din kommentar. Det var verkligen en ära att få sjunga på dopet. Ett minne för livet. För dem också förhoppningsvis :)

Kram Josefin

Fröken Fräken sa...

Deet här är alltså bilder från det nya stället? Ni har verkligen fått mycket gjort och kommit i ordning!

Vardagslyx sa...

Åh, stackars dig att jobba så sent. Skulle jag aldrig orka! Min man jobbar på Clas Ohlson, där har de i alla fall inte öppet längre än till sju, men det verkar jobbigt nog, tycker jag! Kan i alla fall rekommendera stämplarna, mycket roligt kan man göra..!

Kram Pernilla

Livet i träsket sa...

Mysig blogg du har! Jag har också en jakttokig karl som dessutom lägger sig i inredningen....

Torparfrun sa...

Ser jäte mysigt ut på bilderna!

Sådana som jag är tacksamma att eftermiddag butikerna har öppet länge. I eftermiddag/kväll skall jag och sönerna ge oss ut för att hitta varma vinterskor åt dem. Är sent ute och är beredd på att det kommer att vara utplockat, men det har inte blivit av tidigare eftersom behovet inte riktigt funnits.
Jobba inte ihjäl dig nu bara, har hört att det finns en tid och ett liv efter jul också :-)

Kram Torparfrun

Sjabbig men chic sa...

Vad mysigt ni har fått till det! Det ser så himla hemtrevligt ut.

önskar dig en kanontorsdag!

Kram Lisa

ELIN´S SHABBY ROMANTIC sa...

Hej Nilla,
förstår att du har en hel del att göra och jobba sent!Vad mycket du har hunnit göra, så fint! Stressa inte för mycket nu!

Många kramar Elin.

Hej !
Kul att du kikat in hos mig! Här kommer det hända mycket de närmaste månaderna och jag hoppas kunna bjuda på både skratt och trevliga bilder.


Gamla vykort

Gamla vykort