onsdag 21 april 2010

Jag är kär !
Ha,ha tänker ni, har hon kommit på det nu efter 15 år ? Nej, jag menar inte maken ! Jag har hittat en ny tidning ,den heter VÄLKOMMEN HEM. Blev störtt förälskad! Så fina repotage och underbara bilder. Annars rullar livet på som vanligt. Vi säljer en massa härliga skor och lika många nyheter kommer även in i butiken. Det roligaste är när det kommer småbarn som absolut bara ska ha skor som blinkar. Föräldrarna ser uppgivna ut och köper. Kommer själv ihåg hur det var. Mina killar hade skor som både lät och blinka. Dottern hon skulle bara ha rosa och helst med my little pony på. Men det var då det, nu ska det vara andra märken. Undrar var våren tog vägen? Här är det snöblandat regn som kommer ner, måste vara "askmolnets" fel . Nej nu ska jag ta mig en kopp kaffe och läsa min nya tidning.

6 kommentarer:

Cilla sa...

Låter som en härlig förälskelse..
Fniss..
Den får man kika närmare på!!
Mysig läsning & ha det bäst!!
Kramen Cilla

Elsa och Helena sa...

Tack för tipset om tidningen...får nog kolla efter den...:)

Ja, nu är det andra skor som gäller för tonåringen...minns med saknas Pippi sandalerna och My Little Pony skor, men som du säger det var då det:)

Masy sa...

så hyggelig å oppdage noe nytt man faller helt for:) alltid like kjekt.
nyt lesingen ;)
mvh
masy

Jess sa...

Får nog ta en titt på den tidningen!

godastunder-tokigaidéer sa...

Hej,
Vad roligt att du tittade in till mig. Min bor jagar ockås och hör frun knorra iblan då det inte blir så mycket gjort hemmma, kan förstå er. I några inlägg sedan visade du lite tofflor, träskor vad det nu kallas? ett par svarta med blommor....gur vad vackra...pris?

Kram Anna

jakt,skor,barn,inredning sa...

Till goda stunder och tokiga ideér ! "tofflorna" är från Moheda och ca pris är 500:- Jag är så kär i dom . De svarta med rosor på ska bli mina. Nilla

Hej !
Kul att du kikat in hos mig! Här kommer det hända mycket de närmaste månaderna och jag hoppas kunna bjuda på både skratt och trevliga bilder.


Gamla vykort

Gamla vykort