torsdag 8 april 2010

Vilken härlig värme !


Ja idag har det varit lite mer än 12 grader varmt, helt underbart. Nu finns det inte mycket snö kvar på tomten, nu är det mest vatten. Går man på gräsmattan låter det ungefär "klofs,klofs " under stövlarna. Eftersom vi ganska nyligen flyttat till vårt hus är det med spänning vi ser våren komma. Pappa har varit här i dag och kikat på vårt äppelträd som nog behöver beskäras till hösten. Maken har idag jobbat trots hosta, han kan vara väldigt envis ibland den gubben. Sönerna är på bättringsvägen. Dom har gjort massor med teckningar på bilar i dag. I morron kommer äldsta barnet hem på besök en stund. Vad har hänt annars då? Ja inte så himla mycket allt lunkar på som vanligt. Har semester idag och i morrn sen ledig helg, jätteskönt !

4 kommentarer:

Lilla Kullan ♥ sa...

Härligt med så varmt. Vi ska gå värme i nästa vecka.
Jag har också problem med en tå. Det är en nerv som är i kläm. Vidrigt ont när man böjer den fel.
Kramis gumman

Torparfrun sa...

Visst är det härligt att snön försvunnit får det nu bara torka upp så blir det super!
Spännande med ny trädgård :-)

Kram Torparfrun

Huset vid ån sa...

Visst är det skönt att det börjar bli vår, men det blir väldigt blött o klaffsigt! fniss! Men det är ju inte så konstigt med tanke på all snö som vi har fått! Hoppas att du får en riktigt Trevlig o Skön helg! Kramis Therese

Sunnanvind sa...

Vilken vacker klocka, det är något speciellt med ärvda saker också, man får en helt annan känsla för dom...

Ha det bra!

//Carina

Hej !
Kul att du kikat in hos mig! Här kommer det hända mycket de närmaste månaderna och jag hoppas kunna bjuda på både skratt och trevliga bilder.


Gamla vykort

Gamla vykort