fredag 16 april 2010

Sjuk !
Ja nu är jag sjuk, så typiskt. Har ont i halsen ,huvudvärk och feber. Så det knapras Ipren och Strepsil men med föga resultat. Eller kan jag har drabbats av "askmolnet" som ligger över oss hi,hi. Grabbarna springer ut och in hela tiden ena stunden ska dom cykla sen är det fotboll nästa sekund. Maken pysslar i köket med maten. Sen ska han ut i skogen ett par timmar och kolla på "vildsvin" Ha,ha jag tror inte det finns några, är bara ett svepskäl att slippa ta tag i renoveringen. Han har inte kommit på att jag överlistat honom. Men låt gå för den här gången, själv tänker jag bädda ner mig i soffan äta glass och kolla tv. För en stund sen hittade han råttor i cykelförådet, så nu tänker jag ställa min cykel ute. Jag verkligen hatar råttor, så fort jag ser en så skriker jag hysteriskt. Så det är nog bäst att jag inte är i förådet annars kan grannarna börja undra vad det är för en galning som är nyinflyttad hi,hi. Ha nu en riktigt skön fredagskväll !

3 kommentarer:

Sjabbig men chic sa...

Men jag önskar dig verkligen krya på dig! råttor? uscha!

Kramis Lisa

Marie sa...

Hejsan, hittade hit till din fina blogg. Hoppas du kryar på dig du hsnart. Snygga skor du hade bilder på i inlägget innan. Vart har du hittat dem? Ha det gott, kram Marie

Interiörboden sa...

Hej!!

Hoppas att du snart blir bättre!!
Och råttor....uhhh..jag håller med dig, jag känner verkligen den där känslan i hela kroppen bara jag läser det...usch!!
Jag hoppas att vi inte också har sådana gäster i vårt nya hus...men det tror jag inte....det är isåfall i förrådet...men nej, då ska dom bort!!!! :)

Ha nu en jätte bra helg!!
Kram Sandra/Interiörboden

Hej !
Kul att du kikat in hos mig! Här kommer det hända mycket de närmaste månaderna och jag hoppas kunna bjuda på både skratt och trevliga bilder.


Gamla vykort

Gamla vykort