lördag 4 september 2010

En skadad snygging !

Så här såg jag ut före, men oftast hade jag håret uppsatt i en tofs eller typ svinrygg.
Så här blev det efter besök hos frisören, jag ser lite lätt uppskrämd ut hi,hi.

Det har varit en lite rörig vecka här hos cirkus Jansson. Började med att maken då blev sjuk och sängliggande. Vilket i sin tur resulterade i att vår hall inte blev klar. Ja,ja vet att man inte rår för att man blir sjuk men lite sur är jag ;-) men den blir väl klar före jul hoppas jag ! I Tisdags fick jag för mig att jag skulle klippa håret och få en ny tuff frisyr. Men jag velade lite, har ju ändå sparat ut håret sen förra året och fått en väldigt lång frisyr . Men nu blev längden kvar men det blev uppklippt och lite busigt. Jag är väldigt nöjd, var dax för lite förnyelse i mitt liv. Äldsta sonen tyckte jag såg ut som en rockmorsa, kändes som jag blev godkänd. I onsdags skulle jag tillsammans med en av tjejerna på jobbet städa på vårt lager där vi har skyltmaterial. Då lyckades jag med att tappa en tung plåt på min vänstra stortå, mina fina moheda träskor blev det hål i och stortån blev demolerad. Sablar så ont det har gjort, första natten kunde jag inte sova ordentligt, hade frossa av värken. Då va man inte så kaxig vill jag lova ! Men nu är det bättre och tån har fått en skön färg som går åt blålila. I dag ska jag pyssla lite runt huset och plocka in blommor. Sen blir det mest mys med familjen. Ha en skön lördag !

6 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken snygging! Det blev skitsnyggt, en helt ny Nilla i nytt skal! Kram Annika

Vardagslyx sa...

Oj då, det lät inte roligt med foten! men snygg frisyr har du i alla fall!!

Kram pernilla

VITA NYANSER sa...

Så snyggt och tufft = ), vad modig du är! TAck snälla för ALLA (hi,hi...) grattis = )!!!

Kram L-L

Jenny sa...

Halloj Snygging!
Gillar din frisyr, du ser faktiskt ut lite som en rockmorsa;)

Stackars din stortå o dina Mohedor som gick i närkamp med en tung plåt..kan tänka mig hur ont det gjorde, jag fick en säng(!)på storttån en gång ojoj vad jag skrek! :)

Ha en skön söndag!

Kraam Jenny

Anonym sa...

Tycker att du blev jättefin i håret!
Kram Malin

Huset vid ån sa...

Vad tuff du blev i håret, förstår att du blev nöjd, inklusive sonen....Fniss! Tråkigt med foten bara....Trevlig Söndag! Kramis Therese

Hej !
Kul att du kikat in hos mig! Här kommer det hända mycket de närmaste månaderna och jag hoppas kunna bjuda på både skratt och trevliga bilder.


Gamla vykort

Gamla vykort