lördag 18 september 2010

Utlovade skobilderLovade ju att visa lite bilder på skor vi har i butiken , så jag valde ut några modeller från Park West. Här är det fullt upp som vanligt , maken och L har åkt på fotbollsmatch till Väddö. Sen på eftermiddan ska maken åka och jaga vildsvin. Sen i morron ska förhoppningsvis lister komma på plats i hallen ,kommer fika besök och så ska vi rösta. Önskar er alla en riktigt skön lördag !

6 kommentarer:

Tove's to og firbeinte sa...

"Haaaaaaaaaaaaaaaahiiiiiiiiiiiii"...hvordan skriver man egentlig den lyden man lager når man får pustebesvær??? For det var liksom det jeg prøvde på....desse skoene var så utrolig lekre/snygga....vil ha alle sammen!!!!!!!! MNå bare innrømme jeg er veldig svak for sko...før ungene kom kjøpte jeg vel et skopar i uken nesten...men nå blir det ganske så mye sjeldnere:/
Vil også takke for ale de koslige kommentarene du legger igjen hos meg:))))
God Helg!!!
Kram :)

Hem och Lycka sa...

Vilka snygga skor! Behöver nya vinterskor så jag måste ut på jakt, men det får bli utan klack denna gång.

kram

Jejje sa...

snygga dojjor:)Du har säkert massor med skor hemma:)-måste vara svårt att låta bli när det kommer in nyheter.....Fin jämthund på bild/kram

Huset vid ån sa...

Vilka fina o snygga höstskor du visar oss.....

Hoppas att du får en fin o sköön söndag!
Kram T

alegni sa...

snyyyyggt! jag hade bestämt att inte köpa några nya stövlar i höst, men nu börjar nästan bli litet sugen... attans också ;)
kram
ingela

VITA NYANSER sa...

Vad kul för er att hämta en liten go valp, förstår att du längtar!

Kram l-l

Hej !
Kul att du kikat in hos mig! Här kommer det hända mycket de närmaste månaderna och jag hoppas kunna bjuda på både skratt och trevliga bilder.


Gamla vykort

Gamla vykort