tisdag 7 december 2010

Jul längtan !

Årets adventsljusstake blev enkelt dekorerad med horn och zinksiffror
Med så mycket snö och kyla har jul längtan verkligen infunnit sig. Känner mig ovanligt avslappnad och till freds. I dag är jag ledig för jag ska jobba på lördag. Så det blir lite pyssel i dag, hämtade en låda från Panduro i går =) Som ni vet har jag ju tjatat om att mitt vardagsrum ska bli tapetserat till jul...nu blir det inte så. Maken låg sjuk hela förra veckan, råkade ut för riktigt dålig smörgåstårta på sitt jobb. Tror det var runt 15 stycken som blev dåliga. Så nu har jag inte hjärta att tjata om mitt vardagsrum. Vi tar det efter jul i stället. På lördag efter jag jobbat klart ska maken och jag handla julklappar så är det ur världen sen kan vi bara njuta. Håller fortfarande på att leta mig en bra systemkamera till rimligt pris, maken tycker att jag börjar bli lite jobbig. Vet ni i dag blir vår hund 18 veckor ! Oj vad tiden har gått fort, han har bott hos oss i 10 veckor...så härligt. Ha nu en skön dag alla mina läsare, kram !

5 kommentarer:

Torparfrun sa...

Härlig vintrig bild på ert hus!
Har helt missat att ni har skaffat en ny hund, måste kolla om du skrivit om det... nyfiken!

Kram

jakt,skor,barn,inredning sa...

Han har tom en egen blogg karelaren cito. Nilla

alegni sa...

har ni kikat på begagnade kameror? vi har köpt två begagnade systemkameror som vi är riktigt nöjda med.
lycka till med julklappsinköpen!
kram
ingela

Huset vid ån sa...

Vilken fin bild på ert hus i vinterskrud....

Ha en fortsatt fin o stämningsfull vecka!

Julkramar Therese

Viola sa...

Usch då...det där lät ju inget vidare, magsjuka är pest, hoppas det var en trevlig låda, lycka till på utlottningen, kramen

Hej !
Kul att du kikat in hos mig! Här kommer det hända mycket de närmaste månaderna och jag hoppas kunna bjuda på både skratt och trevliga bilder.


Gamla vykort

Gamla vykort