måndag 20 december 2010

Vilket vinterlandskap !

Vår jul gran 2009
Är så himla fint ute , vår hund syns knappt när han springer runt på åkrarna endast en svart rand i snön kan urskiljas. Så ska visst den riktiga kylan slå till i veckan också så nu är det varma kläder som gäller. För min del gäller det verkligen då jag lyckades dra på mig en lindrigare lunginflammation. Men nu mår jag så mycket bättre efter att ha fått rejäla medikamenter. Så i morron blir det jobb igen, ser jag fram mot. Är dax för vår vinter rea som inte brukar vara så dålig mycket halva priset så ni som bor när tycker jag ska hålla utkik. Sen vet ni väl att vi har vår julkalender på http://www.skoaugust.com/ missa inte våra fina erbjudanden där. I år ska vi ha öppet på julafton för första gången men det har jag nog berättat förrut. Men i allafall så ska jag satsa på att ha nån fin klänning den dagen ,lite ovant . Är ju en sån där tights/tunika tjej med boots eller nätta basketkängor. Nästan alla julklappar är klara fattas bara två till dottern, är så skönt att slippa stress. På tordag ska jag och sönerna åka till stan och ta en julfika, sen skulle dom handla några julklappar till sina snälla föräldrar hi,hi. I kväll ska maken och jag konstruera ett pepparkakshus, snickarn hade lite ideér så jag får väl hålla mig i bakgrunden.

5 kommentarer:

Jejje sa...

tights o tunika brutta är ju jag med:)lycka till med pepparkakshuset,du kan ju stå för dekorationen:)ha en fortsatt trevlig vecka/kram jejje

Livet i träsket sa...

GOD JUL! Jag kör också tights & tunika - enkelt och skönt! Vilken vacker julgran!!
Kram Kristina

Vardagslyx sa...

Hej!

Tittar in för att önska dig en skön julaftonskväll!

Kram Pernilla

Sjabbig men chic sa...

Önskar dig och de dina en härlig fortsättning på julhelgen!

Kram Lisa

Toves Sammensurium sa...

For et lekkert juletre,gjennomført!!!!!! Her er det salig blanding av pynt,men ungene er fornøyde og det er vel det viktigste! Håper julen din har vært fin Nilla,- ønsker deg og dine alt godt i det nye ret og takker samtidig for det gamle:)))
årets siste toveklem:))

Hej !
Kul att du kikat in hos mig! Här kommer det hända mycket de närmaste månaderna och jag hoppas kunna bjuda på både skratt och trevliga bilder.


Gamla vykort

Gamla vykort