lördag 28 januari 2012

Gokväll i stugorna !

Hoppas att ni alla haft en bra vecka ! Min har varit riktigt trevlig. Jisses va med nyheter det kommer in i skobutiken jag jobbar i. Många skor skriker bara köp mig ! Men man får behärska sig lite. Ska ju lägga mer pengar på huset . Blir ett nytt uterum och förhoppningsvis badtunnan jag tjatat om ;) Har surfat runt lite på webbutiker med inredning senaste dagarna och hjälp vad med fina saker ni fått in. I går tog jag mig friheten att sluta tidigare efter en lite tuff arbetsvecka. Så då kunde jag vara med på yngsta sonens innebandyträning och träffa trevliga vänner. Sen blev det hämtmat och mys. I dag har vi varit på Rally, jag bara älskar ljudet och allt runt det ;) Men vi fick bara den yngsta sonen med oss. Den stora skulle få besök. Sen blev det god lunch med extra barn och en trevlig eftermiddag. Nu spelar sönerna Xbox, maken halvsover i soffan och jag ska nätshoppa inredning ;) Kram på er alla !!

1 kommentar:

Tidsmästarinnan sa...

Hallå bönan!
Jaha, vad kul! Då önskar vi oss en rapport sen om inköpen, man blir ju jättenyfiken nu ju :-)
Här blir det att snåla lite tyvärr, mycket utgifter nu på vårkanten, suck... men men, rätt vad det är så vinner jag säkert på Triss. Ha ha!
Kram på dig!
Susanne

Hej !
Kul att du kikat in hos mig! Här kommer det hända mycket de närmaste månaderna och jag hoppas kunna bjuda på både skratt och trevliga bilder.


Gamla vykort

Gamla vykort