måndag 20 juli 2009

Skor ,skor och åter skor!


Japp det är de jag jobbar med. I dag ska kameran få följa med till jobbet, ska fota lite höstnyheter och lägga ut här på bloggen. Är faktiskt riktigt taggad att få jobba, men jag jobbar ju bara 2 veckor sen är det semester igen. Butiken jag jobbar i är ganska stor, 14 anställda . Min roll är att hålla i så många trådar som möjligt . Är ett jobb jag verkligen älskar ! I Uppsala är vi den näst äldsta skohandlaren 160 år hi,hi det är respekt. Huvudbutiken har legat på samma adress hela tiden men har fått ett antal ansiktslyftningar. Den butiken jag jobbar i har funnits sen 70- talet och ligger i Gränby centrum, Butiken är lika gammal som mig.

6 kommentarer:

Hanna sa...

Ja, tänk att det såldes skor till dinosaurierna. Hihi! Kramis

Hemma på Landet sa...

Kul att få se lite skor.;-) Kram

Jenny sa...

Hej Nilla!
Åh vad kul att jobba med skor! Kan tänka mig att det är spännande när höstnyheterna kommer in:)

Blir kul att få se bilder från ditt jobb!

kramis Jenny

Huset vid ån sa...

Åh, vad kul att jobba med skor! jag kan bara tänka mig din skohylla hemma....Ha en bra dag! Kram Therese

Betongvillan sa...

oj vad spännande att få hålla i trådarna på jobbet.. sådant är alltid skoj.. Spännande att se lite bilder sen. Har du något tips för hur man ska bli lite skogalen.. Har nämligen aldrig varit intresserad av skor. Ja, jag är onormal.. hahahahha billigast möjligast och gärna gympaskor.. Men jag stotrivs i stövlar också och finskor.. problemet är att jag aldrig vet vad man ska ha.. hahha min kille är dock glad över att jag inte gillar skor. Håller ner spenderarkontot lite..

Kram Mia

Plupps krypin sa...

Men rackarns är affären sååå gammal?!
Kram mamsen

Hej !
Kul att du kikat in hos mig! Här kommer det hända mycket de närmaste månaderna och jag hoppas kunna bjuda på både skratt och trevliga bilder.


Bloggarkiv

Gamla vykort

Gamla vykort