onsdag 29 juli 2009

Tillbaka på banan igen hi,hi !Nu mår magen bra igen men gillar inte kaffe, resultatet av dålig mat blev -3 kg. Men eftersom jag älskar mat så ordnar det nog sig =) . I går hade vi heldag på Skansen, killarna hade siktat in sig på Heat och allsång. Men först travade vi runt lite åt mat och hade det riktigt skönt. En kort regnskur hann det komma på oss också men den varade drygt 20 minuter sen var det borta. Sen fick vi se repetionerna till allsången, tjoho säger jag bara. Vilket drag!! Heat bjöd verkligen på sig själva. Så jag skakade rumpa och höll takten, sönerna tyckte jag var pinsam maken tittade åt ett annat håll. Men jag bryr mig inte!!!!!!


Efter genrepet så lessnade mina barn och ville inte vara kvar till tv-sändningen . Så vi gick på Gröna lund i stället .Där vann äldsta sonen en väldigt stor gosehund och lillebror blev skitarg. Men förra året var det han som vann men det hade han glömt bort. Summan av dagen var att vi var väldigt, väldigt nöjda, drygt 3000 kr spenderade, trötta i både huvud och fötter. Fast jag och maken var nog piggast ,äldsta sonen sov innan tåget nått solna. Glömde ju berätta att min yngre son lyckades få en liten stund med Anders Lundin helt själv. Han är ju inte direkt blyg av sig så han bara gick fram och drog upp kameran och fotade. Gissa om han var nöjd, för när folk upptäckte att Anders var ute och gick så gick han tillbaks bakom staketet igen. Nej, nu får jag sluta skriva måste till jobbet en stund tjingeling!

3 kommentarer:

Hannis sa...

Kan tänka mig att det skakades på rumpan=))
Dom är ju bra!

Låter som en schysst helkväll i huvudstaden//
Hannis

Allt o Inget Med Jeanette sa...

Där hade jag oxå shake:at loss :D

Både skansen o Grönan är ju kul o mysiga ställen.

Kan man få lite inside tips tror du? Vad ska man ha för skor /stövlar i höst o vinter?
Du kanske kan ha tema trendspaning eller nåt *fniss*
För oss som inte hänger med i det senaste men ändå vill ha lite koll, menar jag!!

Kram Jeanette

Zebbes mamma sa...

Hejsan

Har varit borta ett tag, och har inte hunnit läsa din blogg. Såg att ni var på Skansen och såg genrepet.. Så nära vi var.. Jag var också där.. hihi lite kul...

Ha det bra.. Kram Mia ( fd betongvillan och familjen snurrig...)

Hej !
Kul att du kikat in hos mig! Här kommer det hända mycket de närmaste månaderna och jag hoppas kunna bjuda på både skratt och trevliga bilder.


Bloggarkiv

Gamla vykort

Gamla vykort