lördag 27 februari 2010

Åh,å det ligger i luften, nånting är på gång !


Japp ! Känner ni hur våren ligger i luften och sakta smyger sig på ? I torsdags var jag och sönerna in till Uppsala för att gå på stan. Glad i hågen lovade jag sönerna att vi skulle gå till BR först och sen till mammas favvobutik Myrra. Jodå grabbarna tyckte det var ett utmärkt förslag. Fast i praktiken blev det naturligtvis inte så. Nej, när det var dax för mitt roliga då var dom trötta,törstiga ja allt möjligt. Så det blev en snabb runda på Myrra och inget köp. Men jag hann notera att fina kuddar med monogram kommit in och underbart porslin. Sen blev jag sååååå kär i en klänning, så den ska jag åka och köpa nån dag utan mina söner. I går fredag var det fullt hus från 11 tiden till 23 tiden på kvällen . Var en väldigt trevlig dag med härligt besök. Tyvärr kom inte min dotter hem som hon lovat men det får väl bli en annan dag. Hann även med L på innebandyträning mitt i . Nu ska jag stoppa i mig lite frukost och sen åka till jobbet. Ha en skön lördag !

Ps. Jag vill också idag skänka en tanke till de familjer som för 3 år sen idag drabbades i den svåra bussolyckan mellan Rasbo och Uppsala. Då många omkom och blev svårt skadade Ds.

4 kommentarer:

Inredningsbloggar sa...

Ja nu är våren på väg..härligt !!
Hur går det med valpen..är den på väg ?

Ha en fin dag
Eva

Körsbärshöjden sa...

Nu glömde jag att logga ut ifrån inredningsbloggar...så det kan bli :)

Vardagslyx sa...

Känner igen det där...Först går barnen i "sina" affärer och är sen för trötta när det är dags för mig!
Kul att du hittade en klänning i alla fall! Men kläder är definitivt bättre att köpa utan barn!

Kommer ihåg olyckan... Vi kände ingen som drabbades, men det var hemskt att höra nyheterna den dagen.

Kram Pernilla

Sjabbig men chic sa...

Ja, men då blir det ju ett planerat inköp nästa gång då. Fint det sörru!

Den där olyckan var fruktansvärt tragisk.

Kram Lisa

Hej !
Kul att du kikat in hos mig! Här kommer det hända mycket de närmaste månaderna och jag hoppas kunna bjuda på både skratt och trevliga bilder.


Gamla vykort

Gamla vykort