tisdag 23 februari 2010

Det snöar !

Javisst, det snöar igen ! Nej, skämtåsido nu får det räcka med snö. Vet inte var jag ska lägga snön som blir bortskottad. Det är fullt överallt, vår fina häck runt gräsmattan kommer se ut som plockepin i vår. I går när jag gick till bussen var det -29,4 grader, brrr men i dag var det "bara" -16. Sönerna är med farmor och farfar i dag, dom skulle släpa med farfar till skridskobanan ha,ha -Lycka till ! Men dom är ena envisa rackare så dom lyckas säkert. I går blev jag väldigt lessen, insåg att några som jag faktiskt tycker väldigt bra om inte är helt schysta. Gillar inte när man pratar skit bakom ryggen på mig. Fråga mig istället rakt ut om det är nåt har varit mitt motto länge. Men i stället för att göra det har man pressat andra på information och sedan haft åsikter. Har länge misstänkt att det varit så men i går berättade en person att så var fallet. Jag blev väldigt sårad och gick undan för att inte visa. Så sista timmarna på jobbet igår kändes väldigt tunga. Så idag går jag runt med migrän och önskar att jag vore nån annanstans.

2 kommentarer:

Torparfrun sa...

Fy vad trist, jag skulle också ha blivit ledsen. Finns inget värre än när man blir sårad av människor som man tycker om. Sen kan man ju dessutom tycka att vuxna människor borde veta bättre än att snacka skit och pressa andra ens gemensamma bekantskapskrets på info.Förstod de inte att det skulle komma fram till dig?!
Nåja håll huvudet högt och tänk att det är synd om dem som inte vårdar sina vänskapsrelationer bättre. De är ju faktiskt de som gjort bort sig.

Hoppas att du mår bättre i din migrän!

Massor med kramar / Torparfrun

Plupps krypin sa...

Strunta i skitpratarna, sträck på dig. Vem var det som har fixat sitt jobb med glans? Inte skitpratarna i alla fall. Avundsjuka är nog vad de är.
Kramis Mamsen

Hej !
Kul att du kikat in hos mig! Här kommer det hända mycket de närmaste månaderna och jag hoppas kunna bjuda på både skratt och trevliga bilder.


Gamla vykort

Gamla vykort