fredag 12 februari 2010


Gokväll alla fredags mysare !

Hoppas ni haft en bra vecka och inte slitit ut er, ni måste ha kraft kvar att njuta av helgen. Nu börjar det väl klia i de flestas inredningsfingrar ? Själv längtar jag efter när det blir vår och jag kan göra mig en bild om hur tusan det ska se ut i min trädgård. Ska jag ha massor av rosor eller pioner eller ska jag bara asfaltera på gräsmattan. Ha ha, nej skoja bara kommer säkert att bli jättefint. I dag blev jag så himla glad ! En tjej som jag umgåtts jättemycket med i min ungdom kom och hälsade på mig på mitt jobb. Jag har inte träffat henne på 12 år, jag blev så glad att jag nästan börja gråta. Jag har verkligen saknat henne, vet inte riktigt varför vi tappade kontakten. Men nu har vi lovat varandra att hålla kontakten ordentligt. Sen hade hon fått 3 underbara barn sen vi sågs sist. Så nu var hon 4 barns mamma. Så nu känns det som en liten pusselbit kommit till rätta. I helgen blir det lite inrednings pyssel, innebandymatch, nån lång prommenad ska nog göras också.

5 kommentarer:

Livet på Marbogården sa...

Trevlig Helg! Alltid roligt att träffa gamla vänner igen:)

Livet i träsket sa...

Vad roligt med gamla vänner som återkommer! Jag har hittat flera gamla vänner på facebook! Så roligt!
Ha en underbar helg!

alegni sa...

så härligt att ni hittat tillbaka till varandra, du och din vän!
hihi, min gubbe brukar varje vår föreslå att vi ska asfaltera hela gården. kanske det händer en vacker dag när han får nog av gräsklippandet ;)
skön lördag kväll!
kram
ingela

Torparfrun sa...

Härligt när man får möjlighet att återuppta kontakten med någon man tycker om!

Hoppas att din helg blev bra och att du haft en mysig alla hjärtans dag!

Kram Torparfrun

Vardagslyx sa...

Åh, vad härligt att återse en kär vän!
Och lycka till med planeringen av trädgården!

Kram Pernilla

Hej !
Kul att du kikat in hos mig! Här kommer det hända mycket de närmaste månaderna och jag hoppas kunna bjuda på både skratt och trevliga bilder.


Gamla vykort

Gamla vykort