söndag 7 februari 2010

Oj, va med besökare !
Ja det är nästan 11 000 klick på min blogg. Superkul, ja fast jag kanske inte är så proffsig som dom stora bloggarna . Men det är i allafall roligt. Här har det varit en hektisk helg, fast mest för maken. Han har nämligen lovat att tvättstugan ska vara klar senast måndag morron. Det har hamrats,sågats och skruvats må ni tro. Men han går inte helt lottlös ;) I går spelade sonen sin första innebandy match på 1 1/2 år ,jag tycker han var superduktig. Lite ringrostig kanske men det kommer snart försvinna. Han var så himla nervös när vi åkte hemifrån, var nästan vit i ansiktet. Men det släppte ganska snart. Sen på kvällen var vi på Rally , fy tusan så dom kör vilka grabbar och tjejer. I dag har vi haft besök, min underbara vän Åsa med son har varit här hela dagen. Så nu är jag pigg och glad igen =) I morron är det jobb igen med massor av skor, hoppas det droppar in lite nyheter. På tal om nyheter var in på Myrra och köpte fina magneter från miljögården i veckan. Precis vad jag behövde, eller hur ??!! Visar bild på en av dom och sen repris på min timer, jag har den creme färgade. Ha en skön vecka !

2 kommentarer:

Vita rosor och förgätmigej sa...

Låter som om du har haft en underbar helg! Hoppas att tvättstugan blir klar som han lovade ;0). Min man brukar ha en förmåga att dra ut på allt i det längsta...
Kram/ Anna

Sjabbig men chic sa...

Vad skönt att få fint i tvättstugan. Och vad duktig och modig sonen är som bet ihop. Det är sånt de växer av. Sammantaget verkar du ha haft en riktig kanonhelg!

Kram Lisa

Hej !
Kul att du kikat in hos mig! Här kommer det hända mycket de närmaste månaderna och jag hoppas kunna bjuda på både skratt och trevliga bilder.


Gamla vykort

Gamla vykort