söndag 21 februari 2010

Oj ,vad med snö !


Ja inte behöver man åka till fjällen på sportlovet, är hur mycket snö som helst här hemma. I går tyckte jag det var riktigt obehagligt att åka buss hem från jobbet. Det var riktigt halt och blåsigt på det också rejäl snönederbörd. Men det var nog säkrare att åka buss än bil. Kom i allafall hem ordentligt. I dag skiner solen och det är ett fantastiskt vinterväder. Maken och jag har varit in till Uppsala och handlat lite mat. Så "råkade" jag komma på att vi måste in på IKEA, hi,hi. Maken följde villigt med in om han kunde få en korv, han är som ett barn i bland;-) Blev ingen jätte shopping bara djupa tallrikar. Nu har vi ätit och L laddar för innebandymatch, kommer att bli en intressant match. När dom mötte det här laget sist gick det hett till. I morron ska maken vara hemma och ha sportlov med sönerna. Grabbarna har gjort en lång lista vad dom ska göra korvgrillning i skogen, skridskoåkning, bygga snögrotta och åka pulka. Man får hoppas dom hinner göra allt innan solen går ner. Tisdag och onsdag ska dom vara med farmor och då har dom bestämt att dom ska fika och äta mat bara, sen busa med farmors hund. Sen torsdag och fredag är det min tur att ha sportlov med dom. Då blir det nog bio och mys med storasyster.

9 kommentarer:

Vardagslyx sa...

Tack för din kommentar hos mig! Ibland är det kanske så att något måste hända för att man ska kunna förstå att uppsakatta det man har.

Låter som ni har planerat för ett härligt sprtlov!I år ska C vara hemma med barnen på sportlovet och det blir jätteskönt för mig med! Behöver inte stressa hem för att hämta barn, maten på bordet när man kommer hem... Ska bli underbart!

Ha det bra!

Kram Pernilla

Lantligt i stan sa...

Massor av snö här också, busväder hela helgen. Lite less på detta nu. Ha det gott!
Kram Anki

Sjabbig men chic sa...

Ja, huga här är det riktigt, riktigt kallt idag, det säger jag då bara!

Kram Lisa

alegni sa...

sant, man behöver verkligen inte åka hemifrån i vinter för att få se snö. alla tycks ha fått av varan så det räcker och blir över.
här snöar det igen :(
maken och jag åker på en tur till ikea i haparanda nästa helg. ska bli kul med lite shopping och att bo på hotell en natt.
ha det gott. kram
ingela

Jenny sa...

Hej Nilla!
Nu räcker det med snö tycker jag, här börjar vi få problem med vart vi ska göra av allt vi skottar bort..

Det låter som barnen kommer få ett riktigt härligt sportlov!!

Ha det gott,

Kram Jenny

Viola sa...

Låter som en härlig vecka för killarna, gissa om man är trött på snö och mera ska det bli inatt, kram

~~♥ Sanna ♥~~ sa...

Hejsvejs!
Vad mycet fina bilder du visar!
Sportlov...ja det var länge sedan det var så här mycket snö på på lovet!
Ha det bra! Hälsningar Sanna

Fröken Fräken sa...

Mycket har handlats på Ikea tack vare att det finns korv och pizza där, där man kan lämpa av en del herrar! ;-D

VITA NYANSER sa...

Hi,hi...det där med män och IKEA, det är ett fenomen som skulle vara kul att forska på. Jag brukar kolla in hur de agerar när de går där på IKEA och jag blir alltid full i skratt när jag ser de "in action"...de är mycket lika allihop = )!

Ha en bra vecka!
Kram L-L

Hej !
Kul att du kikat in hos mig! Här kommer det hända mycket de närmaste månaderna och jag hoppas kunna bjuda på både skratt och trevliga bilder.


Gamla vykort

Gamla vykort