lördag 25 september 2010

Jobbdag !

Ja det hör inte längre till vanligheterna att jag jobbar på helgerna. Men i dag ska jag hoppa in som lunchavbytare. Känns helt okej, kommer vara mycket rörelse i butiken i dag då många fått lön och många börjar klura på vinterskor. Butiken är fylld till bristningsgränsen med skor från bla. Park West, Tamaris,Vagabond. Sixty seven, Blink, Wildflower, Björn Borg, Clarks,och många fler. Sen har vi eccobutiken som har ett riktigt trevligt sortiment, köpte mig en väska ur deras sortiment...så snygg. På tal om att köpa, igår blev det en ny höstjacka till mig. Har gått och klurat på en sån modell sen i våras. Kort skinnjacka i "mc" modell, men har inte riktigt hittat den jag vill ha. Men så igår hittade jag en i fusk skinn på kappahl den verkligen skrek -KÖP MIG ! Sönerna tyckte den var cool, maken gav den klart godkänt men var tvungen att låga till en kommentar om början till ålderskris. Men då var jag snabb och kontrade med att -älskling du har bara 6 år kvar till 50, själv har jag inte ens fyllt 40 ! Det hela resulterade i att han tänker jaga i kväll, ha,ha stackarn han har det inte lätt =0) Ha nu alla en härlig lördag för det tänker jag ha, kram på er !

7 kommentarer:

Livsnjutaren sa...

Åååå jag köper bara Björn Borg och Puma skor till mig själv. Jösses vad sugen jag blev på en shoppingrunda nu. Kappahl säger du,kanske skulle gå och se om man ser jackan. Jag har inte köpt nytt till vintern på evigheter . Kanske är dax;)Tror tom jag har en kupong liggandes m rabatt. Ha en underbar helg.

lyckebrants lycka sa...

Hejsan!
Åh jag håller på att bli galen av allt letande efter ett par stövlar med snygg klack, lagom bred i skaftet (har stora vader)gärna i lite blankare skinn. Har kollar på nätet och i alla butiker på Gränby.
Nu återstår bara city.
Vilken butik jobbar du i? Ni kanske har något?!

Ha en skön helg!
Rose-Marie

Jejje sa...

Din jacka låter ju jättesnygg:))jag skulle verkligen behöva shoppa loss lite.Just nu köps det bara färg & byggsaker hos oss:))Ha en härlig helg.

vita drömmar och svarta tassar sa...

Det låter som någon blivit belåten av höstens början! Du får ju jätte gärna visa dina fynd,,man blir så inspirerad då.....

Ha en skön helg
kram wivi

Lantliga drömmar sa...

Till lyckebrantslycka, jag jobbar som butikschef på skoaugust och ecco store i Gränby centrum =0) Till er andra, jag visar bilder i morron på mina köp. Kram

Hulda sa...

Takk for koselig hilsen! Nydelig, liten hund du har, så på den andre bloggen din. :)

Jenny sa...

Hej Nilla!
Jag var o köpte mig ett par ursnygga Björn Borg stövlar idag, de kommer jag bo i i höst;)

Jackan du köpte låter supercool!!

Ha en fortsatt trevlig helg!

Kraam Jenny

Hej !
Kul att du kikat in hos mig! Här kommer det hända mycket de närmaste månaderna och jag hoppas kunna bjuda på både skratt och trevliga bilder.



Gamla vykort

Gamla vykort