onsdag 17 augusti 2011

Då var skolorna igång !

Märktes väldigt tydligt i går på jobbet att skolstarten var i antågande. Vi hade väldigt mycket familjer som skulle förse allt från dagisbarn till tonåringar med skor. Fast jag måste säga att jag mår som bäst när man får jobba under lite press. Hann med att göra om på barnavdelningen också vilket kändes nödvändigt. Annars så är det mest packa upp nyheter hela tiden. Egentligen skulle jag ha varit på inköp igår och idag men min familj behövde mig hemma så då fick det bli så. Kommer fler inköp i framtiden. Ja i dag så var det skolstart igen min stora son börjar klass 8 och min yngsta klass 6, fasligt va tiden går fort. Mitt äldsta barn ja hon har ju flyttat hemifrån och tagit studenten, inte konstigt man känner sig lite gammal och får åldersnoja hi,hi. I allafall så uppskattade inte vår hund att grabbarna for till skolan. Han gnällde i ca 40 minuter efter att dom gått, var in i deras rum och kollade säkert 100 gånger. Nu så är han helt slut och ligger brevid mig och sover. Undrar va han tycker i morron då han får vara själv några timmar. Men det tar nog bara några dagar så har han vant sig igen. Nu så tänkte jag att jag skulle berätta lite om köket......eller nej struntar i det är så less på eländet. för att inte tala om min man som insett att det inte blir jakt på ett tag för köket måste bli klart ;) Just ja utlovade lite bilder på fina höst och vinterskor men glömde kameran hemma så där gick jag bet. Men i morron måste jag ha kameran med mig för då får jag bebisbesök på jobbet. Hon är så ljuvligt söt den lilla tjejen, längtar. Nu åter till att torka bort slipdamm, på återseende ! 

3 kommentarer:

alegni sa...

för första gången på tretton år har vi ingen som börjar skolan nu i höst. känns ju lite märkligt det med.
i stället åker den hemmavarande sonen iväg på tågluff till europa i natt. jag hade nästan hellre sett att han började i skola ;)
kram
ingela

Stina sa...

Kram till dig gumman. Stina

Jejje sa...

spännande med erat kök,kul att få se bilder:)
ska bli skönt med lite rutiner nu när skolan börjar:)Hälsningar från jejje i slipdamm & massor av färg(tar ju aldrig slut)

Hej !
Kul att du kikat in hos mig! Här kommer det hända mycket de närmaste månaderna och jag hoppas kunna bjuda på både skratt och trevliga bilder.


Gamla vykort

Gamla vykort