torsdag 11 augusti 2011

Vardagen åter !


Ja nu är väl de flesta åter efter sina semestrar. Själv tycker jag det är skönt att börja jobba igen så man kommer in i sina rutiner igen. Men det har varit en skön sommar. I år har vi inte gjort så mycket utflykter, vi har haft jämt sjå med en massa projekt hemma. Maken har gjort så snygga plattor vid förrådet och hundgården. Sen jobbas det hårt på att slänta av tomten mot åkern mest för att få lite insynsskydd. Är ju inte så kul att alla som går förbi ska titta när man ligger och solar etc. Men också så blir det en väldigt fin grillplats som byggs in i slänten. Svårt att förklara hur det blir men det kommer bli så bra. Maken ska mura runt så det blir fina väggar , äsch ni får vänta till våren så ska jag visa hur det blev. Så håller vi på med vårat kök som känns som en ond följetong. Fortfarande saknas luckor och bänkskivorna har än en gång blivit försenade i leverans. Men den som väntar på nåt gott......Just ja höll ju på att glömma bort att vi varit på Allsång på Skansen. Så himmla kul !! Min tonårsidol Johnny Logan oj,oj han sjunger som en gud ! Sen att få se Måns live var inte heller så pjåkigt ;) Så har vår fina hund Cito hunnit fylla 1år och det firade vi ordentligt. Älskar verkligen denna superbusiga hund. Nej nu ska jag ta och göra lite nytta på återseende i morron

2 kommentarer:

My Woodhome sa...

Halloj!
Åh vad jag blev avis!!
Jonny Logan Live!!
Du, jag satt och rös när jag såg sommaren favoritprogram!
(live från husvagnen höhö).
Han kan sjunga den mannen!
Projekten haglar oxå :)...ska bli spännande att se resultatet i köket!
Du som jag räknar väl helgerna som är kvar tills man stadigt blir gräsänka...se dessa älgar...
Ha det gott!
kram!

jakt,skor,barn,inredning sa...

Ja nu är det inte många dagar kvar förrän man sitter själv på kvällar och helger igen, suck ! Här börjar bockjakten 16 áugusti sen rullar det bara på. fördelen är väl att jag får pyssla ifred ;)

Hej !
Kul att du kikat in hos mig! Här kommer det hända mycket de närmaste månaderna och jag hoppas kunna bjuda på både skratt och trevliga bilder.


Gamla vykort

Gamla vykort