lördag 13 augusti 2011

Va med prylar !

Att renovera kök är inte helt fel ur olika aspekter. Först så blir det ju så snyggt sen så får man chansen att rensa skåp. Värst av allt är ju att vi faktiskt bott i huset i bara ca 2 år men redan för många köksprylar. Men jag tänkte ta och rensa ur ordentligt sen får jag väl boka bord på nån loppis. Tror mitt bord kan bli intressant ;) I förrgår beställde jag lite fina saker från en trevlig nätbutik. Blev en stor porslinskärbräda, Stora bokstavsschabloner i zink och lite skopor till mina glasburkar. I dag så tränar maken vår hund på älgspår, något som uppskattas av båda. Den här månaden är karelsk Björnhund den rasen man gör stort repotage om i Jakt journalen. Kul att faktiskt den rasen uppmärksammas ! Snart så ska vårt yrväder få känna på jakt på riktigt, men vi tar det lugnt. I går gjorde vi ett avbrott i vårt renoveringskaos och for i väg på bio. Yngsta sonen hade visserligen redan sett den men då i 3D , blev bilar 2. Kan varmt rekomendera den så himla bra och nära till skratt i stort sett hela tiden. Det enda som var trist var att MAKEN SOMNADE !!!! Han är helt otrolig !!! Så nästa gång får han inte följa med, fast sönerna tyckte det var lite kul ;) Vi gjorde även ett härligt resturangbesök så trevligt. Nu ska jag ta och brottas med lite stryktvätt, har ju liksom tvättat alla gardiner så jag har ju lite att göra. 

2 kommentarer:

Jejje sa...

låter härligt:)kul med biobesök.-ditt loppisbord vill jag gärna se:))här rensas det,jag har hyrt ett bord.....så skönt att få rensa/kramar

Hannis sa...

Rensa skulle jag också behöva göra...
Men jag tror alltid att jag kommer att ångra mig=))

Skönt att höra att man inte är ensam om att somna på bio*skrattar*

Hej !
Kul att du kikat in hos mig! Här kommer det hända mycket de närmaste månaderna och jag hoppas kunna bjuda på både skratt och trevliga bilder.


Gamla vykort

Gamla vykort