onsdag 14 september 2011

ecco store /skoaugust Uppsala
Måste bara visa vilka fina skor som kommit in i butiken där jag jobbar. Är från ecco och tycker absolut de har tvättat bort "tönt" stämpeln som många tycker ecco är. Har jobbat med ecco ganska många år och blir så glad att de år efter år verkligen tuffat till sig. Naturligtvis gillar jag alla de andra märkena vi har i vår butik också ;) Vi säljer även snygga väskor från ecco. Just nu pågår en tävling i alla ecco butiker i Sverige där du som kund har chansen att vinna antingen väska,plånbok eller bälte. Så ta dig till närmaste ecco butik och tävla.  

8 kommentarer:

Livsnjutaren sa...

Så härligt med skor, jag hittade ett par jättefina i förrgår på Din Sko. Kolla gärna in till mig där dom finns på bild;)

toves sammensurium sa...

Så mye fint! Kunne tenkt meg å gått amok i en skobutikk eller to..denne sesongen synes jeg det er utrolig mange fristelser!Heldig du som jobber i skobutikk...men det kan vel bli litt dyrt ?;) toveklem:)

Jenny sa...

Jättesnygga skor Nilla!

Nu ska jag anmäla mig till din tävling:)

Kraam Jenny

A House With A View sa...

Wow vad snygga!!! Jag har alltid trivts i ecco-skor men de är som du säger inte alltid så jättetuffa!! Men de du visar är ju jättefina!! Nr 3 gillar jag extra mycket :))

Kraaaaaaaaaaaaaaaam aka

Anonym sa...

Stilige sko:) Flott det blir på kjøkkenet ditt også...koselig tapet:)

Anonym sa...

Tack för upplysningen, jag gillar Eco kvalitèn, just nu har jag ett par jättesnygga bruna platåskor i som är Ecco. Kommer högt upp på skorna och det vill jag vara-lång!

nettan.klar@

Viola sa...

Har nog sneglat på dom här...blir att åka in till staden och ta sig en närmare titt :) ha en skön söndag, kram

Jejje sa...

snygga skor:))hoppas ni fått igång värmen:))här är det regn o åter regn/kramar

Hej !
Kul att du kikat in hos mig! Här kommer det hända mycket de närmaste månaderna och jag hoppas kunna bjuda på både skratt och trevliga bilder.


Gamla vykort

Gamla vykort