söndag 25 september 2011

Hunduställning !

Då har vi varit på utställning med Cito igen. Så himla kul att få visa upp sin raring ;) Förra gången fick jag ju besk kritik av dommaren för att jag var så nervös och behövde ringträna mera. Det var i maj, sved faktiskt lite i hjärtat. Men han hade ju rätt, maken var väl inte heller så imponerad av min uppvisning i ringen. Jag är ju en person som älskar utmaningar så jag anmälde mig och Cito till en ny utställning !!!  Under hela sommaren har jag ringtränat på både grus och gräs. Men maken har inte vetat om det. Utan när han påpekat att jag skulle ringträna så har jag bara suckat till svar hi,hi. Så i dag skulle vi visa vad vi gjort . Maken var nervös när vi åkte hemifrån och sa det kommer inte gå, min pappa sa att de skulle hålla sig på sidan om och inte prata så mycket med mig så jag slapp bli nervös. Ha,ha gissa om jag haft svårt att hålla mig i några veckor. En halvtimme innan vi skulle in i ringen gick jag i väg med Cito. Drog några varv på en gräsplätt utanför utställningsområdet. Min pappa och hans fru undrade nog vad jag skulle göra så de kikade efter mig. Gissa om de blev förvånade när de fick se vilket team jag och Cito blivit !! Efter en stund såg även maken oss och blev väldigt överraskad ! Hur gick det då ?? Jo vi fick VERY GOOD ,men ingen rosett. Citos brorsa Cero vann ,men det gör ingenting är glad för deras skull. Jag gjorde ju min egen vinst :)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Haha, du lurade oss verkligen. Ni var kanonduktiga, jag skulle aldrig kunna hållt mig och inte berättat hur duktiga vi vart innan. Bättre lycka och många rosetter nästa gång blir det med all säkerhet.
Pappa och elaka styvmor

Jejje sa...

grattis,vad kul.......att du kunnat hålla dig & inte avslöjat din träning:))kramar från norr

Hej !
Kul att du kikat in hos mig! Här kommer det hända mycket de närmaste månaderna och jag hoppas kunna bjuda på både skratt och trevliga bilder.


Gamla vykort

Gamla vykort