måndag 21 september 2009

Äntligen ledig dag!


I dag har jag haft en välförtjänt ledig dag. Blev 8 arbetsdagar i rad, tyvärr inte första gången det händer. Så jag får nog ta att anställa 2 st i stället för bara en som kan jobba extra. Min familj är inte så himla glad på mig just nu. Mest besviken och arg är nog min mamma som hade bjudit oss alla barn med respektive på middag. Men en av mina anställda fick ett dödsfall i sin närhet och ville stötta anhöriga. Så jag är inte mer än mänsklig och hoppade in och jobbade för henne. Är mitt ansvar att ordna upp när det kör ihop sig. I helgen hade vi dessutom modehelg med 20% rabatt på hela sortimentet så jag hade plockat in så många som jag kunde. Tyvärr är det de som är baksidan av att vara chef. Men nog om detta, jag hoppas bli förlåten så småningom. Min son L börjar bli bättre i sina fingrar men dom är fortfarande tejpade. Min son M är en lite tonårs trotsig, förpubertet heter det visst. Puh, jag trodde jag var härdad efter min dotters tonårsperiod men nej. På tal om min dotter så är jag inte hennes favorit just nu, var lite tuff mot henne häromdagen. Men försökte bara förklara hur det är att vara vuxen och stå på egna ben. Man kan ju inte vara favorit jämt hi,hi. Passade på att göra en shoppingvända på Myrra i dag. Blev inköp av fina gardiner med monogram och ett broderat kuddfodral. Skulle ta bilder men som vanligt hade mina söner haft kameran och batterierna slut "#¤%&. Så jag lånade bilder från Google i stället.

9 kommentarer:

Gårdsromantik sa...

Det är inte lätt att vara egen.
Jag är sugen på att anställa - men man binder ju upp sig då.

Kram Maud

Inspiration i vitt sa...

Hej, jaa det är då inte alltid lätt att vara alla till lags, jag är säker på att du gör så gott du kan.
Kram på dig/Ingela.

Hannis sa...

Dotra kommer nog att förstå vad du menar med dina gränser.
Men det tar ju sin tid.

Inte lätt när man har det ansvaret på jobbet.
Även om det är kul så blir det ju så i bland att man får välja bort roligare saker.

Skönt med ledig dag i alla fall efter ett sånt hästpass!

Hanna sa...

Hm, passade gardinerna på M:s fötter? hihi

Hemma på Landet sa...

Kram söta...:-)

Hanna sa...

Tjihooo, systerfika på fredag!!!! Ja och så får ju våra barn umgås också. Din med tejpade fingrar och min med kryckor och två nästan normala. Vilken cirkus! Jaja, det blir bra. Kramiiisss

Idyll och Inspiration sa...

Det är inte lätt att vara egen företagare men vi får hoppas att familljen förstår så småningom..
du var värd att få handla lite på Myrra efter ett sådant maratonpass på jobbet. Snygga gardiner" Har en sådan själv istället för duschdraperi.

kram tessan

VITA NYANSER sa...

Hoppas du kan ta det lugnt och ladda batterierna i helgen.

Ha en skön helg!
Kram L-L

Sjabbig men chic sa...

Hoppas att du har en riktigt skän fredagskväll!

Kram Lisa

Hej !
Kul att du kikat in hos mig! Här kommer det hända mycket de närmaste månaderna och jag hoppas kunna bjuda på både skratt och trevliga bilder.


Gamla vykort

Gamla vykort