torsdag 17 september 2009

Så blev det ett hopp mellan inläggen igen fast jag lovat bättra mig hi,hi. I måndags var jag med dottern och shoppade inredning. Nu tyckte hon att mamma kunde få rycka in och hjälpa till med piffandet och puffandet. Först var vi till chilli och handlade kuddar,filtar, tvättkorgar,glas och lampskärm. Sen drog vi vidare till IKEA där blev det ännu mer shopping. Soffbord, ljus, kanna, bestickskorg och en massa mattor. Sen åkte vi hem till henne och städade och gjorde fint. Nu ser det verkligen ut som ett hem där en ung tjej bor, var så opersonligt före. Hon skickade ett sms sen sent och var så nööjd över sin mamma. I går fick jag sticka iväg från jobbet till sönernas skola. Yngsta sonen hade gjort illa sig, hade brottatsoch skadat 2 fingrar, puh. Är ett under att jag inte äter valium =) Så det var bara ta L med sig till barnakuten och få honom undersökt. Det visade sig efter röntgen att han hade en lite större spricka i lillfingret och en mindre i ringfingret. Så nu ska han vara tejpad i ca 3 veckor och försöka låta det läka i fred. Ja just det, var ju lättare sagt en gjort. Det han är mest bekymrad över är inte skadan utan att han inte kan spela Guitar Hero på ett tag. I dag hade han lite bråttom i badrummet och slog i handen, då trodde jag att han skulle svimma av smärta. Men tror ni han tog det lugnare sen? nejdå ut på skateboarden bara, ska nog be om valium i allafall ha,ha. Annars är det bra, kommer fortfarande in en massa snygga skor i butiken. Köpte mig ett par snygga höga stövlar i dag, kände mig faktiskt lite yngre i dom . Ha,ha kanske närmar mig en 40 årskris i allafall fast jag försöker förneka. Från och med i morron har vi modehelg i Gränby Centrum. Då kommer det finnas en kupong på UNT som man får 20% rabatt i utvalda butiker. Så jag vet att vi kommer få en stressig helg. Nej nu ska jag äta Dajmglass och blänga på Tv.

9 kommentarer:

Plupps krypin sa...

Hm, Dajmglass! borde det inte vara sonen som äter det som tröst eller är det istället för valium? Det ska bli så roligt att ses i morgon. Välkomna. Mamsen

I en röd liten stuga /Annika sa...

Hejsan,
vilken mysig blog jag hittade här :)
Så kul med en massa shopping!

Trevlig helg

mvh Annika

Sjabbig men chic sa...

Oj, det var en rejäl brottningsmatch det. men det är klart varför inte göra det riktigt på en gång...

Ha en fin kväll!
Kram Lisa

Hemma på Landet sa...

Skicka en dajmis till mig.;-) Kram

Fröken Fräken sa...

Det lät mer behagligt att shoppa än att åka till akuten och oroa sig över unga herrar som inte har vett att hålla sig lite stilla! ;-)

Huset vid ån sa...

Visst är det gott o äta dajmglass framför tvn.....Ibland behöver det inte vara mera för att livet ska kännas bra....Tur att man inte har så stora krav1 Fniss! Önskar dig en bra dag! Kram Therese

alegni sa...

ojdå, nu blev jag sugen på glass. jag har bestämt att jag måste köpa hem lite ben & jerry's innan jag sparkar igång mitt hälsosamma liv (om det nu blir av). idag är det soligt o vackert o en perfekt dag för lite glassfrosseri ;)
ouch för sprickor i fingrar...
kram
ingela

Idyll och Inspiration sa...

hej Nilla! ja dessa barn som ger oss huvudbry...du får hälsa honom att han ska krya på sig. verkar som din dotter blev nöjd med inköpen i lilla lägenheten. Kul!
Börjar själv också bli lite sugen på nya höstskor...såg ett par underbara kängor i härlig vintagestil i ett reklamblad i brevlådan.

må så gott

kram tessan

PS. maila mig om du var intresserad av et party. jag kommer gärna!

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

Hallojs!!!ville bara kika in o säga hej Tackar för hälsning!

Ha en fin vecka ☺
Kramisar ♥ Millis

Hej !
Kul att du kikat in hos mig! Här kommer det hända mycket de närmaste månaderna och jag hoppas kunna bjuda på både skratt och trevliga bilder.


Gamla vykort

Gamla vykort