fredag 4 september 2009

Fredag


Ja då var det fredag igen, men jag är sjuk och tjurig mår inte bra. Men efter att ha haft 2 sjuka pojkar hemma vore det konstigt om jag skulle klara mig. I går var jag och pysslade om dottern också som låg nerbäddad. Ha,ha det var ju också en upplevelse. Hon är helt underbart naiv i bland. Köksbänken var belammrad med disk och matrester usch. Smutstvätt är utspridd i halva lägenheten, badrummet ej städat. Vad tror ni jag gjorde då? Jo jag hatar oreda så jag började städa och satte fart på jäntan. Efter att jag torkat spisen blev reaktionen oj, var den vit hi,hi. Diskade upp allt ,skurade rent köksbänkar och luckor. Dottern suckade och åter suckade, hon fick traska iväg med soporna. Efter nån timmes städning säger hon oj vad det luktar rent. Älskade unge hi,hi. Sen fikade vi och pratade strunt. Då kom jag på att hon måste dammsuga och torka golvet. Nja, säger hon det är nåt knas med dammsugaren den funkar dåligt. Ja men du får väl byta påse säger jag. Va? påse? Ja påsen är väl full svara jag. Oj säger hon nån sån har jag inte, men var tror du soporna tar vägen? Då går det upp ett ljus hos min knasboll och vi ligger på hennes säng och gapskrattar. Det blir nog ordning på henne så småningom =) I morse ringde jag och kollade hur hon mådde. Då sa hon bara går tusan inte att vara sjuk efter du varit här. Hoppsan. Nu ligger sönerna i varsin soffa och jag i min schäslong och myser. Vi ha tänt en massa ljus också. Maken han är ute i skogen trots att det ösregnar, han är en knasboll som väljer det i stället för att mysa med frun. I går var jag till Myrra och köpte mig en vispskål, en vit. Är så nöjd . Ha en skön helg

9 kommentarer:

Jenny sa...

Hej Nilla!
Vilken skön dotter du har! Ja, henne lär det bli ordning på med en sån mor, hihi;)

Hoppas du själv kryar på dig,

Ha en trevlig helg,

Kramis Jenny

Huset vid ån sa...

Vilken fin skål du köpt dig.....Nu får man njuta i höstrusket med mycket ljus!Önskar dig en Trevlig Helg! Kram Therese

Tidsmästarinnan sa...

Hej hej,
jag sitter här och smilar åt ditt inlägg... och det ÄR härligt när det luktar rent, fast det kommer ju oftast inte så plötsligt liksom :-) man grejar lite först, hihi!
Kram
Susanne

Sjabbig men chic sa...

Det är bra! Visa hur det ska gå till bara. Rendoften blir ett beroende så småningom och lär man sig dessutom hur dammsugaren funkar då går det som en dans sen.;)

Kramis Lisa

Hannis sa...

Tur att mammor finns!

Hoppas att du kryar på dig snart!

Sunnanvind sa...

Hej!

Blev lite intresserad av köksmaskinen, en sån skulle jag också behöva... Hoppas du har kryat på dig under helgen!

Hälsningar Carina

Huset vid ån sa...

Tack för titten....Visst är dom för goa ungarna! Men visst blir det folk av dom till slut...men det kanske tar ett tag! Fniss! Må så gott! Kram Therese

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

God morgon Nilla!!
vad kul du ville va med i min lilla tävling!
Har med en sjul liten tös hemma!!Nojjig så det inte är svininfluensan här!

Ha en fin vecka!
~~~Kramelikramis ♥ Mammamillis~~

Huset vid ån sa...

Hoppas allt är bra med dig...Här skiner solen hoppas att den gör det på dig också! Kram Therese

Hej !
Kul att du kikat in hos mig! Här kommer det hända mycket de närmaste månaderna och jag hoppas kunna bjuda på både skratt och trevliga bilder.


Gamla vykort

Gamla vykort